Enter your keyword

Farewell Feera - Video


Hari tu last day Fadh[klil], sekarang Feera pulak. So, kitorang buat Farewell dekat Levain Bukit Bintang. Jalan kaki je kalau dari ofis. 


Hi Feera!


Walaupon kita kawan tak lama, like 5 month camtu tapi rapat macam dah kawan lama. Feera selalu nampak cantik. Hahaha Feera budak baik, tak sombong, pandai dan comel. Blur-blur jugak, so kita boleh geng. Hahaha Feera takde, sure meja content tu sunyi. Penyeri hidup kami dah takde, camno?? Hahaha





Elok-elok kerja tempat baru, kitorang akan rindu Feera. Tapi kalau buat lepak-lepak makan, kena join taw ! No more excuses! Kalau tak putus kawan. Gituuuuuuuu. Hahaha

Iday buat video simple je. Enjoy! "Best day in my life", seronok ya Feera last day? Hahahaha


p/s : sayang Feera! Lepas ni dah takde bunyi Awwwwhhhhhhhh panjang-panjang and ucapan MORNING pagi-pagi. Huhuhu

2 comments:

  1. omg..
    tau x depan levain tu ada law firm..
    just opposite it.. bungalow putih 2 tingkat..
    sy keje situ... makan kat levain mmg best..
    tp dh jemu sbb hampir setiap hari ke sana..
    huhuhuhu

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List