Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Gambar Pertunangan Hanis Zalikha dan Hairul Azreen

Tahniah Hanis Zalikha kerana selamat jadi tunangan Hairul Azreen. Memang cantik manis bertudung. Hehehehe 

Iday suka flower bouquet Hanis! My favourite colour. Gambar-gambar ni iday dapat dari Instagram kawan baik Hanis Zalikha yang juga seorang blogger.  

Tengokla gambar-gambar pertunangan Hanis Zalikha, cantik sangat :)




Hanis dan kawan baiknya :) 







Gambar ni pulak dari Instagram Hairul Azreen, hasil shoot Omaroza. Cantik :)




Bila diorang nak kahwin? Menurut Hairul Azreen, diorang bakal kahwin lagi 3 bulan. Ni caption dari Instagram Hairul Azreen :

3 bulan saya rancang utk melamar awak di Gegar Vaganza, 3 bulan kemudian iaitu hari ini kita bertunang dan #InsyaAllahThankYou lagi 3 bulan kita nikah. Doa utk kami wahai penyokong setia Hairul & Hanis amin..

Omaroza juga berkongsi gambar Pertunangan Hanis Zalikha di Instagram  : Omaroza



Cantik sangat :)

Tapi yang menariknya, dulu Hanis tak suka majlis2 macam ni. Ni hasil tulisan Hanis di blog semasa pertunangan Kek Na. Hehehehe 

Kita happy sangat Kekna kita tunang hari tuh! Mula-mula kita tak fancy the whole idea of tunang and mengikat and event membazir wang. Rasa macam okay kalau it's my own, taknak tunang nak nikah terus and hold a very small private ceremony. Sebab ish serious pembaziran benar, jadi apa kata skip the tunang part and nikah di masjid kemudian doorgift hanya telur rebus yang ditulis terima kasih guna permanent marker? Okay buruk perangai. Mungkin ini yang Mama maksudkan bila dia kata "Hanis selalu nak benda tak logik" T_T

Comel je Hanis. hehehe :)

Sekali lagi,  Tahniah Hanis, semoga semua berjalan lancar dan dipermudahkan hingga hari bahagia :)

p/s: Pesanan untuk Hanis, bila nak update blog?Rindu nak bacaaaaaa. Hope lepas kahwin nanti boleh cerita macam mana boleh suka Hairul Azreen. Hehehehe :)

2 comments:

  1. cantik hanis bertudung!ayu sangat!

    ReplyDelete
  2. Suka tengok Keknis ni. Muka lembut je. Eeeee. Rasa nak kunyah. Hahaha.

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List