Enter your keyword

KFC Zinger Wrap Rice - Now Available

Hari ni lunch mana?

Percaya tak kalau iday cakap, ni antara soalan yang selalu ada tiap-tiap hari kita bekerja? Kalau kita busy,  kita cakap la tak sempat makan la, makan biskut la, busy la.

Kan?


So, mana nak cari makanan yang lazat, boleh makan bila-bila masa, waktu buat kerja pon boleh makan. Yang bestnya, makanan ni ikut tekak melayu, NASI. Hahahaha

Nak lazat? Nak cepat? Nak kenyang? Nak sihat? 


Makan ni je! 


Sebenarnya KFC memperkenalkan satu menu lazat iaitu KFC Zinger Rice Wrap dengan harga yang menjimatkan iaitu RM4.90! 

KFC Zinger Rice Wrap ini adalah gabungan kepingan Zinger dibalut dengan tortilla 9 inci berintikan nasi Colonel, sayuran segar seperti tomato, bawang, timun rangup dan sos mayo-limau. Semua jenis makanan sihat ada, dari karbohidrat, protein hinggalah sayuran segar. 



Ahmad Taufek Omar iaitu Ketua Pegawai Pemasaran Digital & Teknologi Maklumat KFC Malaysia berkata idea membuat KFC Zinger Rice Wrap ni diinspirasikan oleh2 pelanggan2 yang suka makanan sihat,ringkas,menyelerakan dan kenyang. 



Malah resepi ni actually di olah dari makanan ruji rakyat Malaysia iaitu nasi dan sesuai untuk mereka mempunyai gaya hidup sibuk hingga tak sempat nak lunch. Kini tiada alasan untuk berlapar lagi. Hehehehe

Contest Instagram

KFC bekerjasama dengan Fly & One FM untuk melancarkan 1 pertandingan foto #GrumpyNoLunchFace di Instagram. Eh macam mana tu?

Actually, kalau berminat, korang just post gambar dengan riak kecewa. Yelaaaa, kan korang tak sempat lunch, mesti masam je muka hah. Hehehe Pemenang yang terpilih akan dapat hadiah menarik dan kejutan dari KFC. 

Boleh check website diorang kat sini : www.kfc.com.my



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KFC Blogger Party!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yeayyyyyy! Sebenarnya iday dijemput untuk join KFC blogger party, masa ni kami juga turut dihidangkan dengan KFC Zinger Wrap Rice. Serius memang buat korang kenyang! Iday pon almost tak habis sebab kenyang. Hahahaha

Ramai kawan blogger yang hadir, ada yang macam jejak kasih pon ada. Hehehe Taknak cakap banyak, iday nak share gambar-gambar sekitar Blogger Party tu. Enjoy :)













Thanks KFC! Macam-macam aktiviti yang dirancangkan untuk para blogger. Hehehe 


2 comments:

  1. Amboii sakan kan. Eh macam nice je , harga pun affordable. ^^

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List