Enter your keyword

9 Khidmat Photobooth yang ada di Malaysia | Tips Photobooth

Artikel ini dibuat khas untuk pembaca yang selalu singgah di blog iday menggunakan keyword carian “photobooth kahwin” “photo booth kawin” “photobooth perkahwinan”. Ramai jugak singgah di artikel iday, artikel khas untuk diorang yang DIY sendiri photobootbooth masa hari perkahwinan nanti:




Ramai yang sedang plan kahwin tetapi masih mencari khidmat photobooth yang terbaik. Sebenarnya dekat Malaysia ni dah ramai yang buat khidmat Photobooth. Siap dengan prop, backdrop semua. Para jemputan just hadir then amik gambar, boleh lekat dalam guestbook dan disimpan sebagai kenangan.


So, iday akan listkan 9 service Photobooth yang ada di Malaysia dan pernah digunakan oleh brand-brand besar. Jangan risau, harga package adalah berpatutan dengan service yang ditawarkan. 


Iday dari dulu memang suka Piccabooth, dulu ingat plan time kahwin nak pakai khidmat diorang, tapi tarikh dipilih tu tiada kekosongan, lagi-lagi time tu budget dah takde untuk upah photobooth. Hahahaha

Antara yang iday kenal pernah guna khidmat diorang adalah Cik Epal and Yana Samsudin. Diorang ni pon selalu tawarkan diskaun sesuka hati. Hahahah So, kena la follow instagram and facebook diorang. 



2.WowPhotobooth : http://www.wowphotobooth.com.my/

Iday kenal Wow Photobooth dari event Nuffnang Raya tahun lepas. Sakan aku bergambar time ni sebab service diorang kan unlimited print. Print banyak-banyak buat kenangan. Hehehehe

Brand lain yang pernah gunakan khidmat diorang macam Media Prima, Citta Mall, Zalora, Maxis dan banyak lagi. 


3.123 Cheese PhotoBooth : 123cheese.my



4.InstantBooth : www.instantbooth.my





Nuffnang ada khidmat diorang masa Birthday Party -8 hari tu.




So, ni antara photobooth yang korang boleh contact untuk korang punya wedding nanti. Kalau book awal, mana taw dapat murah. Hehehe 


2 comments:

  1. Thank you for sharing our page :)
    Appreciate it.
    Do update the photo with our new web design ya. Thanks!

    ReplyDelete
  2. Sally lepak sini pinjam info! hahahaha...payah betul la jadi AJK ni! kahkahkah

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List