Enter your keyword

Baju Nikah Kahwin Prada Lace Untuk Disewa - Kuala Lumpur dan Selangor


Esok, 12 April 2015, genaplah 7 bulan kahwin. Tadi tengok la gambar masa nikah hari tu, then macam baru teringat pasal baju nikah. Check almari, ada lagi baju nikahnya. So, iday pon decided nak sewakan baju nikah. Dari duk berdebu reput dalam almari, baik sewakan. Hehehehe





Iday sendiri design baju nikah ni and memang plan nak pakai dengan kain batik. Hehehe Iday beli prada lace untuk baju. Baju lace tu memang sekali dengan inner kat dalam. Saje buat inner dalam paras paha. sebab nak nampak kain batik dari lace tu.












Size : Tinggi iday 159cm, Baju size M

Kawasan Kuala Lumpur dan Selangor sahaja. 

Kos buat baju?

Kain prada lace : RM160
Kain Batik : RM80 (Beli kat Terengganu)
Upah Jahit Baju dan Kain : Rm300
Tudung : RM25

Total kos untuk baju Nikah : RM565

Veil takde sebab, masa nikah pon iday sewa je veil. Hehehehe. So berapa harga sewa untuk baju nikah ni? Iday bagi harga tak mahal pon. Jangan risau. Hehehe

Baju Nikah Prada Lace : RM120
Kain Batik : RM50
Shawl Pink/Tudung : RM10

Kalau berminat boleh email : sayaiday@gmail.com
or PM dekat facebook iday : https://www.facebook.com/sayaiday

No comments:

Post a Comment

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List