Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Ingat Online Shopping Voucher & Coupon, Ingat iprice!

Kalau shopping online, ada empat benda paling best iaitu diskaun, promotion, coupon dan voucher. Tapi leceh la kalau hari-hari nak kena check different website untuk dapatkan diskaun, promotion, coupon dan voucher kan? Nak kena buka Lazada, pastu buka Zalora, then buka Groupon, then buka macam-macam website shopping. Bertambah-tambah tab dekat browser tu.


Sebab tu iday nak kenalkan satu website yang selalu iday singgah kalau nak dapatkan voucher best dari Lazada, Zalora, Groupon and even AirAsia. Sebenarnya banyak lagi voucher online shopping website in Malaysia yang korang boleh check dekat iprice.my .


Sesuai dengan tagline diorang “Your One Stop Shopping Destination”, apa sahaja barang yang korang nak beli ada di website ni. Korang boleh buat comparison harga barang dari different website, boleh dapatkan harga diskaun untuk certain-certain item dan macam-macam kelebihan lagi yang dapat dari iprice.my .

Bagi iday, iprice banyak membantu korang untuk berbelanja dengan lebih bijak. Jadi iday nak senaraikan beberapa kelebihan jika korang shopping melalui iprice.


1.Diskaun dan voucher untuk lebih dari 1000 jenis Brands

Kalau korang buka http://iprice.my/brands/ , korang akan nampak list brand yang ada dalam iprice ni.



So, kalau contoh korang nak beli Converse, then just search brand Converse. Nanti akan tersenarai pelbagai jenis converse dari beberapa jenis website seperti Zalora, Lazada dan Eastdane. 

Tadi saja-saja check, tiba-tiba nampak kasut Jack Purcell yang iday belikan untuk Islam hari tu. Hari tu beli kat Converse store, so mahal sikit. Kalau beli online, mesti dah dapat murah. Huhuhu Menyesal tak buka iprice hari tu.


2.Pelbagai jenis kategori - fashion,home & living, health and beauty, and etc.

Lagi satu iday suka tentang Iprice, dia bukan sahaja bagi kita voucher dan diskaun, tetapi filter jenis item mengikut kategori, so senang untuk kita terus pilih dan beli.


Contohnya kalau iday nak beli Tops, so ida click women >> tops. So, nanti akan tersenarai segala jenis tops dari pelbagai jenis website.



3. Featured Coupon - Latest coupon



Iprice memang cepat update the latest coupon. Everytime online shopping website Malaysia ada sale, diorang la paling cepat update coupon. Korang kena check : http://iprice.my/coupons/ untuk coupons terbaru.





Kalau tengok sidebar kanan dekat snapshot atas ni, iprice siap senaraikan diorang punya featured store yang ada coupon. Contohnya Zalora ada 16 coupon, amboi, sakan membeli la camni.

Tapi nak lagi best, korang subscribe email iprice. Diorang akan hantar email the latest coupon and diskaun or promotion dari  website-website yang terpilih. So, takde la korang terlepas sale ke ape. Jangan lupa isi form dibawah ni dekat website iprice.


Kesimpulannya, kalau nak voucher, promotion or diskaun, kena singgah iprice. Sekarang ida pon, kalau nak shopping Lazada, mesti pergi iprice dulu, check promotion. Sebab kadang-kadang leceh nak check facebook lazada untuk check ada voucher tak. Gigih scroll timeline. Hahahaha So, lepas ni takyah susah-susah, singgah je la iprice ni. Hehehe

Ingat voucher online shopping, Ingat iprice okay! Hehehe Check website diorang dekat link bawah ni :


Selamat Shopping! :)

No comments:

Post a Comment

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List