Kucing sayaiday | Ali



Ali, kucing iday paling bongsu. Rasanya la, sebab masa time baby dulu, dia paling kecil and paling selebet. Kesian dia. Hehehe 



Ali ni jenis macho dan pembersih. Bulu dia sangat lembut and cantik. Hitam putih. Hehehe Yang tak tahan, muka macam ada misai sebab corak bulu dia. Hehehe

Iday saja nak update tentang diorang, well blog iday ni bukan sekadar perkongsian semata-mata tetapi tempat iday tulis apa-apa yang penting dalam hidup iday, so that esok tua-tua, boleh bukak blog tengok. "Oh, macam ni rupa kucing aku dulu" Gituuuuu. Hahaha

Perangai ali paling comel adalah Ali ni pemalu orangnya. Kalau ada orang datang rumah, dia akan menyorok tapi still intai-intai. Lari-lari dari dapur ke bilik. Hahaha macam anak dara dah awak ni Ali oi. 

Hari tu mak abah and ami datang. Ali ni boleh duduk dalam bilik tapi main intai-intai. Comel sangat taw. Hehehe


Comel sangat awak ni Ali. #muahciked Hahahaha






Others Post




No comments:

Post a Comment

Follow My Instagram

Blog Archive