Enter your keyword

Whatever There Was | New Video


Yeay, finally diorang upload the new video. Kalau korang dah lama baca blog iday, sure taw yang Hanie Hidayah is my most favourite blogger ever. I dont know why, but I just like her. 



So, Nazri, suami Hanie ni memang selalu buat video yang best amazing gile. Lain dari yang lain. Bukan video biasa okay. My favourite yang Chiang Mai punya trip. Biasa kan kalau tengok orang punya video, amik gambar tempat-tempat best. Tapi tak ramai yang buat video what kind of places yang korang stay, apa yang korang buat kat rumah tu. hehehe So Nazri buat something different la dekat video tu. Hehehe 

Ni video Chiang Mai Trip . Nak pergi sangat yang tree house tu. Dah usha Airbnb, harga okay , reasonable la. Soon maybe. Hehehe




Awesome kan!

Eh, sebenarnya nak share video yang 1 lagi ni. Yang paling baru. hehehehe

Nazri buat video ni sebab people keep asking Nazri, apa yang dia buat kat Iceland betul-betull. Kalau tengok video Nazri yang Iceland part 1 and part 2 tu banyak tunjuk tempat-tempat dia pergi. Video dia drive all over the place, main ice, tengok ice, tengok Northern Lights. Hehehe This is the video : " What else did Nazri do in Iceland?" Hahaha



Hahahaha, iday suka tiap kali dia mention about Hanie, "my wife this" "get my wife" "watch my wife cook" . Awwwwwwwww :)

Okay, tu je nak share. Hahahaha

Boleh check diorang punya website and social media kat bawah ni :


No comments:

Post a Comment

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List