Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Pitch Perfect 2 - Siapa nak tiket wayang free? (4 keping tiket)

Update Pemenang :

1. Innanie Ariffin : www.coklateyes.my
2. Via Khadijah : www.facebook.com/AddawiyahWong

Terima Kasih join contest :)


Yeayyy! 

Excited ni sebab esok malam, iday nak tengok Pitch Perfect 2. Eh, bukan release 14 May ke? Thanks to TGV Club Member la sebab bagi booking tiket awal. Actually diorang bagi gift/reward sebab sign up dengan diorang. Hehe :) 


Best sangat ke Pitch Perfect 2 ni? Korang kena tengok yang first dulu, boleh klik link blog iday kat bawah ni, boleh tengok full online. ;)


Korang boleh sign up dekat TGV Movie Club kalau nak booking advance, lagi satu tak rugi kalau korang sign up dengan diorang sebab banyak kelebihan especially untuk orang yang selalu tengok movie. Hehehe







Seronok dapat jadi paling awal tengok Pitch Perfect. Yang penting, tak ramai orang. Hehehe

Tapi kalau korang nak tengok time 14th May tu pon boleh, boleh dapatkan tiket free dari Iday. Sebenarnya, iday dapat 2 pass free untuk mana-mana movie sepanjang bulan Mei. Korang just kena tukar pass tu dekat kaunter and dapatkan 2 tiket movie free. Oh, 1 Pass = 2 tiket free taw.


Boleh pakai sekali je taw sampai 31th May 2015. Pass movie ni untuk standard movie je, kalau nak Beanie, 3d movies, Imax tu kena tambah duit. 


Diutamakan yang tinggal di KL or yang berdekatan, so that iday boleh jumpa and pass je tiket tu. 


Kalau luar dari KL pon boleh, tapi takut iday pos, lambat sampai. Iday akan announce pemenang hari Isnin and pos laju hari Selasa. Hopefully cepat korang dapat. 



-----------------------------------------------------------------------

Macam mana nak dapatkan tiket free ni? 


1. Like/Follow : Instagram, Facebook Page and Twitter Iday. Hahahahaha (optional kalau korang takde this social media)


Instagram : Instagram 


Facebook Page :  

Twitter :


2. Isi Form di bawah :





Powered by 123ContactForm | Report abuse


-----------------------------------------------------------------------

Kan simple je, Iday akan announce 2 pemenang yang bertuah dapat tiket pass secara random hari Isnin nanti. Hehehehe 



No comments:

Post a Comment

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List