Enter your keyword

Sayaiday Featured @ Dove Malaysia Facebook Cover/Website

Hahahaha Gelak dulu :p

Actually kisahnya, ada kawan 1 universiti share dekat Facebook/Instagram, dia cakap gambar iday ada dalam website Dove. Masa mula-mula iday biasa je sebab before ni pernah join Dove untuk sesi shoot video testimoni shampoo terbaru diorang.  


Tapi, bila tengok, await bulat bebenor muka aku ni??? Hahahaha So, iday pergi check la website diorang . 


Hahahaha Sepampang besar muka aku. Oh, kalau korang nak free simple boleh klik link bawah ni :


Okay, sambung cerita.


Actually, ayu yang ajak join event Dove, iday okay je sebab iday memang pakai Dove. Mula-mula iday ingat just datang , cuci2 rambut. then tiba-tiba diorang makeup and cakap ada shooting. Eh, tu la sape suruh tak baca email betul-betul. Tak pasal-pasal pilih tudung yang buat pipi nampak bulat (taknak mengaku dah berisi) Hahaha


Iday ingatkan dekat website je, sekali ada member-member yang tag, screenshot and whatsapp, cakap dekat Facebook pon diorang letak. Siap jadi cover facebook diorang. Hahahaha 1 malaysia nampak pipi bulat aku. Terima Kasih Dove. Hahaha





Iday nak share video jugak. Jangan gelak tengok aku kat dalam video ni. Dah macam ape dah. Hahaha




Iday suka pakai Dove sebab actually dia buat rambut kita ringan, tetiba bila kau pakai, kau rasa macam, eh tetiba banyak pulak rambut. Hahaha Betul, sebab iday memang ada masalah before kahwin lagi sebenarnya. 

Macam-macam cara iday try, siap guna santan kelapa lagi. Then guna pelbagai jenis shampoo herba, still gugur macam biasa. Malah makin teruk.  

Lepas kahwin, iday try pakai Dove. Sampai la sekarang. Hehehe

Sebenarnya ada cerita tentang rambut gugur iday ni or reaksi pertama Islam masa tengok rambut iday yang gugur. Nanti cerita dekat next entry. Hehehe

So, kalau korang nak try Dove, boleh dapatkan free sample dekat link  bawah ni :




p/s: Lain orang lain jenis kulit kepala, kalau shampoo ni tak sesuai and tak beri kesan, jangan salahkan ida pulak. Hehehehe

No comments:

Post a Comment

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List