Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Mana satu cantik untuk baju raya 2015?

Salam, 

Kita baru sambut ramadhan hari ke-2, iday dah busy cari baju raya. Hahaha Bukan apa, iday malas nak buat persiapan last minit. Baik cari awal-awal kan. Lagipon, sekarang nak cari baju raya, senang je. Cari online dekat Fashionvalet ada, Zalora ada, Lazada pon ada.



Iday senaraikan beberapa helai baju yang iday berkenan and plan nak beli. Cuma kena diet la kot sebab nak muat. Hahahaha Excited sikit sebab first time nak beraya bersama suami. Mestila nak cantik Hahahaha



+ Rizman Ruzaini - Lace Kurung | LINK

Ida suka warna dia. Lembut je. Lace dia cantik :) 

Korang boleh check koleksi lain by Rizman Ruzaini dengan klik link ni : Rizman Ruzaini


+ Melinda Looi Lace Cape | LINK

Iday suka design ni sebab dia boleh tutup bahu iday yang besar. Kot-kot la iday tak sempat nak kurus kan. Hahahaha Suka warna dia jugak.

Korang boleh check koleksi lain by Melinda Looi dengan klik link ni : Melinda Looi



Maribeli Butik Adira Block Modern Kurung
Yang ni pon simple, colour dia cantik. Hehehe




+ Gene Martino Lace | LINK

Kalau nak nampak kurus time raya, pilih corak stripe camni pon okay jugak kan. Hehehe



Banyak lagi yang iday berkenan. Hahaha kalau list kat sini, memang tak habis post la. Padahal tema raya tahun ni belum ada lagi. Tahun ni iday beraya di Kedah. Mesti Islam nak bawak jumpa saudara mara dia, kawan-kawan dia. Kena la segakkkk. Hahahaha

Kalau korang nak check baju raya boleh klik link ni : Baju Raya 2015


NOTA : Bagi korang, yang mana satu cantik? Hehehehe




No comments:

Post a Comment

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List