Enter your keyword

Naddy Sushi | NaddyEpul

Korang kenal ke Naddy Sushi ni?


kredit : Instagram Naddy Sushi

Iday rasa, Naddy Sushi ni popular di kalangan mereka yang aktif di Twitter,Vine and Instagram. And adik-adik remaja ramai yang "ship" pasangan Naddy and Epul. Epul pula warganegara Singapura yang aktif dengan vine. Iday memang dulu follow diorang punya vine and instagram. 

Naddy pernah featured dalam Utusan Malaysia.






Sebenarnya kehadiran Naddy Sushi ni mula dirasai bila ada video balik kampung yang tengah viral dekat Facebook sekarang. Kebanyakan komen mesti cakap "tengok sebab perempuan dalam video comel" "repeat video sebab isteri cantik"




A video posted by SHAYIFUL EUSOFF (@shayifuleusoff_) on

Tapi memang Naddy tu comel pon, paling best dia pandai main piona and nyanyi sebenarnya. Follower dekat Instagram pon dah capai lebih 100k . Kalau korang berminat untuk bisness IG dengan Naddy kena contact email dekat info IG Naddy . Kalau company besar2 kena contact Paranormal sebab Naddy ni dah bernaung bawah Paranormal.

Untuk pengetahuan korang, Naddy ni pon ada adik yang popular dekat Instagram. Dua-dua memang comel. Hehehehe 

Okaylar, belanja suara Naddy sikit, hehehe




A video posted by Nadhirah Zamani (@naddysushi) on

No comments:

Post a Comment

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List