Enter your keyword

Terima Kasih Yuna Untuk Video Wish ❤


Eh eh! Hehehe Yuna seeing someone la, rasa-rasanya siapa? Hehehe Ni iday snap dalam majalah EH! edisi August, kalau nak taw lebih lanjut sila la beli majalah EH! Banyak betul cerita tentang percintaan and lelaki yang dikupas dari Yuna. Hehehehe


Iday juga suka pendirian Yuna tentang sikap lelaki. Sebab ada jenis lelaki ni, bila taw kau ni independence, dia amik peluang. Hmmmm cannot la camtu. 






Eh, aku dah melalut topik lain dah. Hahaha


Okay, iday nak cerita yang Islam ada buat suprise, request Yuna untuk wish something dekat Iday. Awwww, so sweet Islam. Dia taw kita suka Yuna. Hehehehe


Iday tanya dia, macam mana dia cakap kat Yuna. Dia cakap camni :



"Yuna, wife saya minat Yuna, boleh wish something dekat dia?"

Dah la ramai orang time tu, hahahaha dia cakap dia malu, tapi dia buat jugak. Hehehehe

Tengok la video ni, walaupon sekejap tapi iday happy sebab usaha Islam gigih request video wish ni dari Yuna. Hehehe Tak sia-sia dulu masa bercinta, asyik nyanyi lagu Yuna, walaupon suara tak sedap. Haha



Hehehehe :)

Thanks Islam and Yuna !


Okay, nak taw perangai Islam masa budak-budak dulu? Baca ni : Islam mencuri?




2 comments:

  1. Amboi, untungla Yuna wish happy blogging kat dia.. Keles kite.. ^^,
    RosmizaAli.Com

    ReplyDelete
  2. Sweetnya.. untungla Yuna hahaha

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List