Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

#AskMeAnythingMonday // 24Aug2015

Hi korang :)

Iday dah lama decide nak buat something like hashtag everyday macam #FunnyMonday #AwesomeThursday and etc. Tapi iday decide nak buat my own hashtag. Hehe So, for today, dan setiap hari isnin seterusnya iday akan buat post #AskMeAnythingMonday



Soalannya pulak iday ambil dari website ni : http://askmeanything.eu/ atau dari ask profile iday dekat sini : ask.fm/sayaiday . 

Korang pon boleh nak tanya apa-apa soalan dekat ask.fm/sayaiday and iday akan jawab bila tiba hari isnin. Hehehe

Iday akan pilih 15 soalan and akan jawab sejujurnya. Hahaha

Jom tengok 15 soalan-soalan yang iday kena jawab! Hahahahahahah

1. What sound scares you?
+ any ghost sound. Hahaha Gila kau tak takut, nampak bayang pon aku takut. Haha

2. What do you think your "real age" is?
+ 20? Hahaha 

3. How long have you lived in the house you're living in?
+ 5 years kot? stay sana dari zaman bujang sampai dah kahwin. Lama jugak.

4. Do you like the smell of your own farts? *soalan niiiii. hahahaha
+ Bergantung pada yang aku makan maybe? Hahahaha

5. What food could you never tire of?
+ Sushi and any seafood grill! Hehehe

6. What female celebrity do you wish was your sister?
+ Hanie Hidayah and Yuna. Hahahaha

7. Apa conversation last dengan your pet?
+ "Hiro, kenapa gaduh, kan dah parut atas hidung, tak sayang mommy er" Hahaha

8. Do you parents have a pet name for you?
+ Setakat ni belum lagi, but kalau futere anak aku nanti ditanya soalan macam ni, memang kena jawab ya. sebab aku bagi nama kucing aku "Ali", supaya aku selalu ingat yang aku nak nama anak aku "Ali" . Hehhehehe 

9. How do you react when you see an unattractive baby?
+ Belum jumpa lagi, but kalau if future kalau jumpa, diam2 je. 

10. Kalau dapat pilih 1 job dekat dunia ni, apa job yang korang pilih?
+ Full time hotel review include bayaran . Hahahaha

11. Do you like white, milk or dark chocolate?
+ Dark Chocolate for sure! 

12. Do you type fast?
+ Yes! err. depends pada apa yang nak kena taip? Haha

13. Kalau my pet boleh cakap, apa yang dia cakap tentang aku?
+ Tuan saya baik, comel dan penyayang. Hahaha

14. Are you afraid of dying?
Yes.

15. I wish people would stop __________
Judging. Come on people!



Yeay, habis dah 15 soalan. penat juga nak menjawab soalan ni. Nasib baik hari Isnin je. Hehehe Kalau korang nak buat #AskMeAnythingMonday pon boleh jugak. Hehehe

Oh, kalau ada soalan-soalan yang korang ada nak tanya iday pon boleh letak di ruangan komen ye. Next #AskMeAnythingMonday iday akan cuba jawab. Hehe



6 comments:

  1. isk.. mcm kena masuk melodi je.. hihihi

    ReplyDelete
  2. no.13 tu kelakar...
    kucing mesti akan ckp something yg very annoying.. haha

    ReplyDelete
  3. Amboi...jgn tanya akak byk2 soklan eh...tp menarik la iday..

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List