Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Beli Bean Bag Murah Online | Bawah RM100

Salam semua!





Seronok ye, sebab iday dah beli bean bag yang dah lama iday nak. Iday suka sangat bean bag sebab bila duduk rasa selesa. Kebetulan Lazada Malaysia tengah buat sale, memang terus iday beli la. Biasanya over than RM100 taw, tapi tadi iday dapat beli dengan harga RM78 and siap guna voucher and dapat off RM19!! Yeay :)




So, iday just nak share dekat korang jugak la, boleh letak dekat rumah atau office. Lazada Malaysia punya office pon letak beanbag dekat tempat rehat. Hehehe penat kerja. boleh lepak-lepak dekat bean bag :)



Wahhh, best kan! 


Yang iday beli tadi adalah Flash Bean Bag 

Iday beli warna maroon. sekarang warna maroon tinggal 4 je, so better korang cepat-cepat :)





Ada macam-macam jeni lagi macam Viva Bean Bag // Joy , Easy Bean Bag dan macam-macam lagi, Korang just kena pandai cari je. Hehehe


Siap ada corak kain pelekat lagi. Hehehe




Klik sini kalau berminat nak beli bean bag murah dari rm100 boleh klik link bawah :




Oh korang pon boleh guna voucher RM19 Off dengan minimum purchase RM57, guna voucher bawah ni okay!




NOTA KAKI : Kalau ada perubahan harga, jangan marah er, sebab iday screenshot pada waktu harga seperti berikut, kalau berubah, itu bergantung pada website, Heehehe

Selamat Shopping korang!

6 comments:

  1. Murahhhhhh.serius murah sgt ni

    ReplyDelete
  2. AKu tak leh beli ni. Kalau beli letak dekat rumah, memang tak buat kerja ape dah. Duduk atas kusi ni pastu melanguk depan tv je memanjang :D

    ReplyDelete
  3. Ini memang giler serius murah ni...

    ReplyDelete
  4. Dah lama teringin bean bag tapi masa kak Iday post tu kewangan ehehek haha.

    ReplyDelete
  5. Berhantu benda ni.. Sekali duduk tak nak bangun dahh...

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List