Enter your keyword

Menang Hadiah dari 8Share!

Siapa tak happy kalau menang hadiah kan? And ini sebenarnya kali kedua Iday menang hadiah dengan 8share. Hadiah pertama, iday join giveaway 8share dekat Instagram dapat RM10 masuk dalam akaun 8share. Walaupon cuma Rm10 tapi Alhamdulillah rezeki, siapa nak bagi free-free kan? Hehehe

Yang kali ke 2 ni pulak, iday mencuba nasib je sebenarnya, suka-suka join tapi iday memang nak hadiah tu. Hehehe Menang Antman merchandise set! Hahaha bukan Gopro4 macam Halim, doa-doakan la dapat hadiah macam Halim pulak nanti. Haha




Iday belum bagitaw Islam lagi, tapi iday sure mesti dia excited. Lagi-lagi memang kitorang suka sangat tengok movie Ant-Man hari tu. Hehehe

Kalau belum tengok movie, boleh baca review sini : Movie Review Ant-Man

Kalau korang berminat nak join giveaway dari 8share ni, follow la diorang punya twitter or instagram. Mana tahu korang menang hadiah pulak. Hehehe

Nanti bila iday dah dapat hadiah ni, iday akan share ye! Hehehe :)

Terima Kasih 8Share. Hehehehe


13 comments:

  1. Wahh best nye halimm..haha thniah gak iday!! Dua kali plak tu..huhu nnt free2 nk bkk akaun 8 share plak hehe

    ReplyDelete
  2. akak pernah 2 kali jugak menang hadiah dari 8share berupa wang tunai. sekarang 8share tengah menggila.. meluat pulak rasanya.

    ReplyDelete
  3. Tahniah.. usaha membuahkan hasil.. ;)

    ReplyDelete
  4. tahniah... semoga tercapai impian seterusnya :D

    ReplyDelete
  5. tahniah iday .... wahhhhh menarik betui nk try luck la

    ReplyDelete
  6. tahniah! Sally takde peluang dah...akaun dah kena gantung :D

    ReplyDelete
  7. Selalu sangat dengar pasal 8share ni. Tahniah menang babe! :D

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List