Enter your keyword

Pakej Katering Murah Selangor | Catering Wak Mat

Sejak akhir-akhir ni, banyak pula jemputan kahwin yang diterima samaada dari Facebook atau whatsapp. Rupanya ramai kawan-kawan iday yang akan menamatkan zaman bujang mereka. Tahniah diucapkan! Hehehe Alhamdulillah dah mula bina masjid. 

So, iday nak share satu pakej katering murah di Kuala Lumpur atau Selangor iaitu Catering Wak Mat. 


Eh, macam mana iday tahu tentang catering service ni? Nak dijadikan cerita, ex-boss iday ada buat open house dan menggunakan khidmat Catering Wak Mat and serius sedap, memang kena dengan tekak iday. Rupa-rupanya tiap kali office lama buat majlis hari raya atau open house akan guna khidmat catering yang sama iaitu Catering Wak Mat. Patut la sedap. Hehe

Yang bestnya, macam-macam aneka masakan ada pada Catering Wak Mat, dari pelbagai jenis Nasi, masakan daging, masakan sayur, masakan ayam, aneka minuman dan pelbagai jenis air. Korang request je. Hehe


Catering Wak Mat menawarkan perkhidmatan untuk pelbagai jenis majlis iaitu :

+ Catering Majlis Perkahwinan
+ Catering Majlis Pertunangan
+ Catering Majlis Rumah Terbuka
+ Catering Kenduri Arwah
+ Catering Majlis Akikah
+ Catering Majlis Tahlil

Selain dari Catering, mereka juga menyediakan perkhidmatan lain seperti sewa khemah, kipas air angin dan air cooler box.

Wak Mat pon dah pesan hari tu, kalau ada nak buat katering murah dekat area Selangor, boleh contact Catering Wak Mat, harga kawan-kawan okayyy. hehehe

Yang penting korang boleh buat "Test food service" dulu untuk rasa sendiri masakan  dari Catering Wak Mat. Confirm puas hati. hehehe

Macam mana nak contact Wak Mat? Tengok details bawah ni :


Call/Mesej : 019-244 4990/ 03-3269 4044/ 019-385 5742

Email : catering.wakmat@gmail.com

atau boleh isi form dekat page ni : http://cateringwakmat.com/hubungi-kami/

Selain itu, korang boleh check Facebook and Website Catering Wak Mat 

Website Caterring Wak Mat


Ingat tau, Wak Mat bagi harga kawan-kawan :)

4 comments:

  1. Jarang nak tengok catering melayu buat food testing. biasa catering cina banyak buat macam tu. first aku tengok catering melayu buat food testing masa majlis belah zul dulu. memang die bagi food testing. lepas tu tak jumpa dah mana-mana catering melayu buat macam tu.

    ReplyDelete
  2. Kenduri akak nanti nak buat catering la

    ReplyDelete
  3. As salam.. sy nk buat majlis tahlil pd 20/12/2015 nih.. jemputan hanya 100org ataupun ada pakej. bp harganya, bleh bantu sy? no tepon sy 0193479908 (call) / 0122394393 (wasap).. tq

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List