Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Stop Growing Up So Fast!

Actually, iday dah lama tak mentioned about Ali, Hiro and Maya dalam blog ni. Kesian diorang dipinggirkan. Haha

Diorang makin besar dan makin sado. Manja tu still ada. 

Bila buka intagram check gambar-gambar lama terus cakap "cepatnya diorang membesar" . dah almost setahun bela diorang. Bela since baby :)

Ni gambar bertiga masa kecik sampai diorang besar.


Diorang dengan Danish. kecik!


Always stick together

Besar

Besar sangat


Alhamdulillah diorang membesar dengan sihat. sayang Ali, Hiro and Maya! siapa tak sayang anak oi. even anak kucing. Haha

Then, iday compare gambar diorang masa kecik and besar,batal busuk diorang pon tak muat. Hahahaha



Mana satu Ali, mana satu Maya and mana satu Hiro?

Dari kiri : 
Hiro, Ali dan Maya


Korang ada kucing? boleh share dekat komen okay! :)

6 comments:

  1. ada...ada 5 ekor..mula tu ada 11 ekor..tapi 1 bawak blk kg..tinggal sana...1 lari entah ke mana biasalah jantan kan..yg lagi 4 tu..sakit..pastu mati...tinggal la 5 ekor je sekarang...

    ReplyDelete
  2. comel comelnyaaa... jadi bambammmm semuanyaaa.. pandai akk jaga

    ReplyDelete
  3. comel comelnyaaa... jadi bambammmm semuanyaaa.. pandai akk jaga

    ReplyDelete
  4. alolololoooo~ comelnya.. kat rumah keen pon ada kucing gak, lebih 20 ekor.. adorable kan kucing-kucing ni.. boleh buat kita gembira.. ^_^

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List