Enter your keyword

50% Diskaun untuk hidangan Beef Burger di Miami Grill Malaysia

Hi Korang! 

Iday dah lama tak cerita pasal makan kan? Sebenarnya banyak entry makan jadi draft sebab busy sangat dok update cerita lain. Hahaha Tapi, ni nekad kena rajin. Rindu nak post cerita makan -makan ni. Kalau nak tengok artikel makan-makan lain boleh check link bawah :



So, kali ni iday nak share 1 tempat yang korang boleh pergi makan Burger Beef yang sedap dengan portion yang besar dengan diskaun 50%!! Wahhh, potongan separuh harga okay. Di mana?




Di Miami Grill yang tertelak di Sunway Pyramid laa! :) Sunway Pyramid tu besar okay, kalau nak cari restaurant Miami Grill ni, guna alamat ni : Lot LG2, 127 Blue Atrium, Sunway Pyramid. InsyaAllah ketemu jua. Hehehe



Macam mana iday tahu tentang Miami Grill ni? Gara-gara tengok video Halim dari blog Halim Brothers la. Tengok dia makan, alahai sedapnyaaaa. Terus pujuk Islam, ajak makan Miami Grill. 



Nasib menyebelahi kami, rupa-rupanya ada potongan diskaun 50% ! Separuh harga untuk semua hidangan daging burger!! Limited Time taw, so kena cepat-cepat.


 

Yang iday order ni Big Miami Burger! Semua double beef taw! Memang tiada single-single ni. Then roti dia pakai multigrain, konon-konon nak makan sihat la. Hahahaha Then ada cheddar cheese, pickle, daun salad, tomato and sos khas Miami Grill sendiri. 



Iday suka dengan rasa daging burger sebab sangat juicy, tak terlalu kering tapi masak elok. Memang kenyang laaa! 



Kalau nak tahu, untuk diskaun 50% ni, korang boleh makan antara 4 jenis burger daging yang ada (ala-carte) iaitu :

+ Big Miami Burger
+ Nacho Burger
+ South Miami Burger
+ Rodeo Burger




So, apa tunggu lagi, cepat-cepat serbu Miami Grill di Sunway Pyramid. Iday lupa nak cakap, memang 100% halal :)

Boleh follow Instagram diorang ni okay.


atau korang boleh check detail dibawah kalau korang nak tahu lebih info tentang Miami Grill Malaysia :)


Alamat Restoran
Lot LG2, 127 Blue Atrium, Sunway Pyramid

Facebook

Website



3 comments:

  1. sorryy idayy kite ingtkn dh pollow!! huhu btw huntonglahhh mkn burger tak hajak! hehehe tq btw dear :)

    ReplyDelete
  2. salam...iday....bila dapat sua lagi kan... :)
    jom masuk bloglist Belog Best yaya... :)

    http://www.yayacendana.com/2015/09/senarai-belog-best-de-yaya-cendana.html

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List