Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Happy Convocation Day My Lil Sister!

Alhamdulillah,

selesai sudah upacara convocation adik perempuan iday, si Cah. Gila panas Perlis ni, sampai kena migrain si Islam tu. Kesian baby kita :p

Pada mulanya, iday ingat iday tak dapat datang la convocation si Cah ni. tapi makcik ni pandai buat ayat kesian and then dia ungkit pulak yang dia pernah datang tengok convo iday dekat shah alam sampai sanggup naik bas dari Perlis. Baiklaaaa adik oi. Hahaha

Tapi tengok dia punya kelam kabut tadi, aku tak taw la apa jadi kalau iday tak datang. You still need me la sis. Kena kahwin cepat-cepat ni. Hahaha


Seronok abah and mak bila tengok anak dia dah berjaya, dah tamat belajar (tapi cah sambung master HAHA). Lagi-lagi abah sebab Cah anak sulong dia. Hehehe Tapi pandai Islam snap gambar ni, candid sangat. Hahaha

Tapi tak bestnya, kawan-kawan cah semua kelam kabut nak balik, gambar tak banyak. Jubah pon terpaksa dipulangkan lebih awal, and iday tak sempat nak merasa jubah unimap. Hahahaha Hampeh tol. 


Ni gambar semua tak edit lagi. Aku curi-curi amik dalam camera Islam. Hahaha Gambar lain-lain nanti tunggu Islam edit la. Kang bebel pulak pakcik tu. Hihihihi

Pesanan untuk cah, bila dah berjaya esok-esok, jangan lupa mak abah. Bahagiakan diorang selagi kita atau diorang masih hidup, selagi ada peluang. Pesanan lain nanti aku karang panjang-panjang. Hahahaha

Happy Convocation Day Adik Cah! We  you :)

Saje nak selit muka sendiri dan suami tersayang. Hahahaha :p



11 comments:

  1. ooo unimap.. tahniah telah berjaya grad yer.. :)

    Blogwalking sini..

    Blogahbar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe, adik cakap terima kasih wish :)

      Delete
  2. Tahniah buat adik kak iday! Seronok tengok orang dah konvo ni!

    ReplyDelete
  3. Tahniah untuk adik iday..semoga terus berjaya dengan master selepas ini

    ReplyDelete
  4. Untung ada hasben photographer hahaha

    ReplyDelete
  5. hi, i love your blog! sorry, just nak tanya. she's your little sister but anak sulung your father?? i'm asking because i don't know not that i have any bad intention. peace!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe it's okay, she's my step sister. Ayah lain, tapi mak sama. Lepas ayah iday meninggal, mak kahwin dengan abah yang ni and dapat my lil sister. Hehehehe

      Delete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List