Enter your keyword

Header Baru Blog Sayaiday.com | Tempahan Design Header Doodle

Mentang-mentang Google tukar logo, sibuk je blog sayaiday.com nak tukar header kan ! :p

Sebenarnya iday dah lama plan nak tukar, and iday minta kawan Iday, Clare untuk lukis doodle Iday tengah pegang macbook and Islam pegang camera. Tengok-tengok, sangat comel and Iday sukaaaa! :)

Yang doodle Islam tu sebijik macam Islam. Hahaha :)



Blog iday ni memang black and white je, sebab iday memang suka simple macam ni. Hehe Asalnya template ni ada colour2, tapi terus aku tukar warna jadi black and white! Haha

So, ada yang berminat nak tempah design header doodle untuk blog or Facebook Header or name card, boleh email iday  at sayaiday@gmail.com .

Harga bergantung kepada request korang la, jangan complicated sangat. Haha

Kalau taknak doodle, tapi nak design lain pon boleh. Boleh request and kitorang try :)

contoh design yang iday and clare boleh buat :








and macam-macam la. yang simple-simple je laaa. hehe

email kalau berminat : sayaiday@gmail.com

3 comments:

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List