Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

KFC #SehatiSejiwa Bersama Scha Al-Yahya dan Awal Ashaari

Baru-baru ini, KFC telah mengumumkan pemenang bagi Photo Contest KFC Sehati Sejiwa yang berlangsung dari 1 0gos hingga 3 September 2015. Bagi menghargai mereka yang turut serta dalam contest tersebut, pihak KFC telah mengadakan 1 majlis penghargaan dan pengumuman pemenang yang bertuah iaitu KFC #SehatiSejiwa bersama Schawal dan bertemakan "Merdeka" sempena sambutan Hari Kebangsaan.






Hadiah-hadiah yang ditawarkan pon best taw! Pemenang tempat pertama akan memenangi wang tunai RM1500, kedua pula RM1300, ketiga RM1000. Tujuh peserta yang memperolehi hadiah saguhati membawa pulang RM200 setiap seorang. Wahhhh, bestnyaaaa kalau menang kan. 

Photo contest diorang pon simple je. Peserta hanya perlu mengambil gambar secara bersendirian dan berkumpulan berserta pesanan makanan yang dibeli melalui KFC Delivery. Gambar mestilah kreatif dan membawa tema #SehatiSejiwa . Ramai yang join photo contest dan gambar semuanya best-best. KFC memilih 30 peserta contest untuk datang ke majlis KFC #SehatiSejiwa bersama Schawal. 

Islam semua orang dia nak selfie, Hahaha

Iday suka dengan cara KFC hargai peserta atau tetamu yang datang, bukan sahaja ada game dan pelbagai aktiviti seperti photobooth dan bracelet, tetapi makanan yang disediakan pon sedap. Unlimited KFC fried chicken! Siapa tak suka kan. Kenyang iday makan masa event tu. Hehehe :p



Oh Islam pon ada join game teka-teka malam tu, 1 team dekat Awal Ashaari. Hehehe Tapi team Islam kalah. Hehehehe

credit photo : www.feeqsays.com

KFC juga pandai memilih Scha Al-Yahya dan Awal Ashaari datang semasa event. Memang pasangan secocok dan sehati sejiwa. Bagus diorang ni layan peminat. Hehe

Tengok je la video diorang ni, comel je. Hehehehe 


(klik gambar video bawah untuk full video)



okay, nak tahu gambar mana yang terpilih sebagai tempat pertama?? 


Memang layak menang kan! Hehehe Tahniah Affanny Hushni kerana berjaya menang hadiah utama wang tunai RM1500. Semasa penyampaian hadiah hari tu, adik2 dalam gambar yang ambil hadiah. Hehehe 

credit photo : www.feeqsays.com

Senang-senang je dapat hadiah wang tunai kan. Hehehe

So, kalau korang nak menang macam ni, sila la follow Facebook Page dan Instagram Kfc Malaysia. Boleh check link di bawah :


KFC Malaysia Facebook Page : https://www.facebook.com/KFCMalaysia
Instagram KFC Malaysia : https://instagram.com/kfcmalaysia/



3 comments:

  1. best kannnn! hadiah pon best! seyes scha and awal sporting habis!

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List