Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Okay Ke Product Malaika Oil?

Salam,

Iday nak tanya ni, ada sesiapa pernah pakai product Malaika Oil? Iday ada masalah kulit which is ada parut jerawat bintik bintik hitam kecil, so nak hilangkan la. So, iday ada tanya kawan iday and dia recommended produk Malaika Oil. Sebelum kita beli, elok kita buat research dulu kan. 

Bila iday google, iday jumpa website, Facebook and Instagram Malaika Oil. 







Mula-mula kita kena tengok apa bahan-bahan yang digunakan dalam Malaika Oil, halal ke? ada pengesahan KKM ke tak. Semua tu kena check taw. 

Then, kena check testimoni. setakat ni yang iday tengok semua, review best. Iday ada baca, yang produk Malaika Oil bukan untuk mencerahkan taw, produk ni khas untuk merawat kulit samaada berminyak, berjeragat, berjerawat atau ada parut. 



So, iday apa lagi terus order. Hahahaha nak beli senang je, dekat website Malaika Oil, ada senarai ejen : http://www.malaikaoil.com/order.html

Iday dah contact and dah beli, cuma tunggu produk sampai je. Hehehe 

Nanti entry akan datang iday cerita kesan dan kelebihan Malaika Oil ye. Hehehe :)

Ada yang pernah pakai produk Malaika Oil? Boleh share pengalaman and review dekat komen. Terima Kasih :)






2 comments:

  1. Pernah dengar tp blom cuba..nanti nam baca review sis ya ☺

    ReplyDelete
  2. Ramai juga yang bercerita pasal produk Malaika Oil ni ... :) tuan punya produk pun lawa orangnya .. keh keh keh

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List