Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Kambing Bakar/ Kambing Golek Sedap Puchong


Iday & Islam baru lagi mula makan kambing bakar, or masakan yang ada kambing. First time makan kambing bakar masa event Nuffnang raya tahun lepas. Walaupon dah mula makan, kitorang still cerewet, kalau nak beli, nak kena rasa dulu. Amboi sangat kan. 

Nasib baik la ada 1 kedai dekat Saujana Putra Puchong ni, bagi rasa free siap prepare air lagi. Then tak berkira taw, kau boleh rasa banyak-banyak, konon-konon macam tak rasa betul2 kat lidah. konon sangat. Hahahaha


Seronok ye dapat rasa?


Siap tambah sos black pepper lagi. Hahaha


Ini lah tuan gerai Kambing Bakar ni, rupa-rupanya diorang berniaga Kambing Bakar masa weekend je, kalau hari lain banyak fokus catering semua. Serius sedap kambing bakar dia. Patutla ramai je tempah Kambing Bakar dengan diorang. 


Masa iday pergi gerai ni, dalam pukul 12 tengahari camtu, tapi dah tak banyak daging kambing tinggal and pakcik tu cakap dia start bakar pagi tu seekor kambing, SEEKOR KAMBING GOLEK okay, then cepat gila habis. 





Tengok akak tu datang order, siap dapat plate untuk rasa. Hehehe



Berapa harga kambing bakar ni?

1 polystyrene, sekali kentang, daging and salad ni hanya RM10. Portion dia besar taw. Boleh makan untuk 2 orang. Tapi sebab sedap, 1 polystyrene tu untuk iday sorang.  Hehehe



Yang bestnya, masa kitorang test-test tadi dapat 1 plate kan, yang tu pon kitorang tapau. Hahahaha Murah rezeki pakcik Idris ni :)



Kalau korang nak rasa sendiri kambing bakar sedap ni, boleh GPS/WAZE tempat kambing bakar ni iaitu Saujana Putra Jenjarom. Ataupon korang whatsapp je no dibawah ni. 



Kalau berminat nak buat catering atau majlis, boleh guna khidmat diorang, diorang ada tawarkan Pakej Majlis berharga RM1300.

Pakej Majlis = Seekor Kambing + Salad + Sup Cendawan + Fresh Loaf

Boleh call or whatsapp di no ni : 013 3318910 atau 012 2562343 (Idris Darmauri)





6 comments:

  1. OMG! Kambinggg~ Favorite pikaaaaa! Nanti bawak pika makan dkt sini taw Iday.. hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhhh jadi favourite iday jugak ni Pika. hehehehe :) Okay, nanti kita pergi taw !

      Delete
  2. Waaaaaa, sedapnyaaa kambing golek :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aahhhhh, rugi sebab baru start belajar makan. hehehe

      Delete
  3. menarik .... harga pun murah ... husband suka kambing ... boleh la ajak die ....

    ReplyDelete
  4. jadi lapan plak tetibe tengok gambar sedap ni.eehehee

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List