Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Konsert Yuna Live In Malaysia 2015 | Photos and Videos



16 October 2015, first time iday jumpa Yuna live and dengar dia nyanyi live. Hehehehe :)

Dari dulu memang iday minat Yuna, iday minat lagu-lagu dia, iday follow dia dari zaman myspace, dari tudung bawal sampai berturban. Hehehehe Iday ada mention sebelum, antara banyak-banyak selebriti dekat Malaysia ni, iday suka Yuna je :)


Iday dah plan nak beli tiket konsert dia ni dah lama, cuma iday takde kawan nak bawak pergi sekali, Islam pula kebetulan time tu dia ada hal lain, sedih. Iday ajak Ayu, tapi dia ada event. So, dalam hati dah fikir, emmmm, tak dapat la pergi tengok konsert Yuna. 


Sehari sebelum konsert, dapat whatsapp ayu. Dia ajak pergi sebab event yang sepatutnya ada malam tu cancel. Iday pon excited la, cepat-cepat bukak website ticketpro tu. 


Ayu : Berapa harga tiket? 


Iday : Gold dah habis, yang ada Platinum and CAT1, CAT1 ni belakang Gold. Platinum ni belakang VIP. So, iday book CAT1 er.


Ayu : Ala, kita beli Platinum la. 


Iday : Oh, yeke (ala, platinum ni boleh tahan mahal) Okay2, Iday booking dulu, nanti ayu transfer duit kat Iday je erk. 


Lepas je iday cakap camtu, tetiba ayu reply yang dia dapat 2 keping tiket konsert seat platinum free dari Nuffnang. Hahahahahahaha Seronok laaaaa! :)


Thanks Ayu sebab bagi iday tiket free :p


So, esoknya iday pergi konsert Yuna dengan Ayu. Hehehe :)




Dapat pulak tempat paling best! :) Betul-betul tengah okay :)



Yuna cantik sangat malam tu :) . Suka tengok dia. Comel sangat-sangat. 



Iday lupa nak bawak DSLR and my camera yang sedia not that good, so iday just screenshot dari IG ye, tapi iday letak credit. Hehehehe :)

credit gambar Banner :  https://instagram.com/candidpicturesstudio/


credit : Afiq Hamid IG

Yuna siap komen :) 

Paling best masa lagu Lautan, semua pakat angkat phone, bukak flashlight. Best :)





Yuna Live In Malaysia 2015 - Lautan
Yuna Live In Malaysia 2015, Masa ni Yuna nyanyi lagu Lautan :) Iday juga antara yang semangat dalam video ni, tukar brightness phone paling tinggi and angkat phone. Ada je yang pasang flashlight. Hehehehe :) #YunaLiveInMalaysia #YunaLiveInMY #YunaLiveInMalaysia2015credit video : twitter AG Coco
Posted by Sayaiday on Friday, October 16, 2015


Best night ever, and I love Yuna so much. Okay, nak namakan anak Yuna boleh? Hahahaha ;p

Oh, disebabkan iday dapat seat depan-depan, so iday tak dapat dengar crowd nyanyi sekali, nasib baik Tian Chad ada upload video dekat Youtube and I love the video! Hehehehe


Still takleh move on konsert Yuna hari tu :)
Posted by Sayaiday on Monday, October 19, 2015



Nak konsert Yuna lagi! Hehehe :)

5 comments:

  1. bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! memula nk beli.tetiba dpt FREE, gila tak best! hehehe. btw, Yuna ni kwn rara pny sepupu. muka dorg mmg sama.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe, tu laaaa, lagi best bila free. hehehe. Bestnya kalau 1 family dengan Yuna, balik beraya boleh dengar acoustic. Hahaha :)

      Delete
  2. Aku start suka yuna waktu diploma. waktu tu aku nyanyi dalam toilet, semue orang stress sebab asyik2 lagu yang sama and dieorang tak tau lagu sape hahahaha. untung nye idayyyy jelessss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn, dulu pon minat masa awal2 zaman myspace, masa tu takde la popular macam sekarang ni. Sekarang dah jadi international celebrity dah. Hehehe takpe, nanti Yuna datang buat konsert lagi, kau book tiket awal-awal. Hehehe

      Delete
  3. banyak tiket dah habis...ini tidak adil tidak adilllll

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List