Enter your keyword

My Favourite Gopro/Xiaomi Yi Accessories

Eh, iday ada Gopro ke?

Takla, iday ada Xiaomi Yi je, tapi accessories yang iday pakai ni memang sesuai untuk Gopro, Xiaomi Yi, SJ Cam dan sewaktu dengannya. Hehehe 

Sebenarnya ramai dah tanya tentang accessories yang iday pakai ni, kalau pergi event siap MC pon ada tanya. Hehehe Terima kasih dekat Eazy sebab dia first time pakai, bila iday tanya beli kat mana, dia bagi info. Hehehe :)



Ni gambar masa event Ephyra, tapi tu gopro Eazy. Iday suka accessories ni sebab dia macam monopod tapi attach dengan casing phone. Memang mudah sangat nak pakai. 





Masa event hari tu, KFC nak amik gambar kitorang selfie. Hahaha



Iday suka camera Xiaomi Yi sebab cantik dan murah, boleh la nak compare dengan Gopro. Nak beli Gopro tapi tak mampu. Nasib baik kualiti gambar memang terbaik. Tengok gambar bawah dari Kamera Xiaomi dan accessories best tu :)



Korang boleh pusing depan belakang taw accessories tu. 

Nak selfie, pusing camera ke depan macam bawah ni :



Kalau nak amik gambar biasa, contohnya nak gambar kawan-kawan ke boleh pusing macam ni :



and amik gambar macam ni. Hehehe



Best kan? hehehe




Kat mana iday beli? Ramai yang tanya sebenarnya. So, iday nak share la kat korang. Iday ada casing untuk samsung s5 and iPhone 5s. Bila iday tengok IG abang yang jual ni, macam dah tak banyak casing untuk samsung or android. Tapi korang boleh je tanya abang yang jual tu okay. Hehehe

Sebenarnya banyak lagi produk best yang abang ni jual. Mostly memang accessories Gopro la. Abang ni pon ada jual dekat Lazada and plan nak bukak kedai nanti. Lagi senang nak beli. Hehehe :)

Korang boleh check link bawah ni ye kalau nak taw lebih info or berminat nak beli  :)


Lazada

Instagram

Website


Happy Shopping! :)




5 comments:

  1. wahh kena beli ni.. tapi fon kita tab bapak besar hahahha boleh ker ni..

    ReplyDelete
  2. stail jugak nii. kalau nak selfie tu, dye terus nampak muka dekat screen fon ke ?

    ReplyDelete
  3. Menarik tertarik jaa nak beli satu.. senang nak bawak jenjalan and travel friendly!

    ReplyDelete
  4. fuuu. power la akak niiiii.

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List