Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

My first impression of my husband? #FridayFlashBackPost

Hi 


Post kedua untuk hashtag post : #FridayFlashBackPost 

My previous post untuk hashtag post ni pada 4 september. Sepatutnya buat hashtag post ni tiap-tiap hari jumaat! Come on iday! You can do it, hangat-hangat tahi ayam sangat ni. Hahaha

Btw, this is my first post : Apa Niche Blog Sayaiday?

Okay sambung. 

wah, tajuk entry, my first impression masa mula-mula jumpa Islam, which is my husband now. oh my, dah berlaki rupanya kau iday. Hahahaha

Islam dan Iday mula kenal bila kitorang 1 office, kerja sama-sama dekat SOTA. Masa tu iday jadi programmer and islam pulak photographer. 

kacau dia buat kerja Hahahaha :p

Islam ni awal-awal macam mesra semacam. bukan mesra gatal, tapi dia friendly dengan semua orang. Tahu tak, tiap kali dia masuk office, dia akan bagi salam and dia pernah cakap macam ni dekat iday. 

"ASSALAMUALAIKUM KAK!"   KAK???  KAKKK?? Kak, dia panggil iday :(

Hahahaha, so, my impression is not that good, I thought Islam ni budak-budak and treat dia macam adik-adik. Hahahaha Serius wei, awal-awal kenal aku layan dia macam adik-adik. HAHAHAHA

And yes, dia ni asyik happy je. kiranya dalam office tu, kerja dia nak buat kelakar je. Hahaha

Dia ni pon loyar buruk, tapi dia tak sedar bila dia loyar buruk. Rasa macam nak pukul-pukul je. eh eh , masa tu je, sekarang taknak pukul-pukul, sekarang nak sayang-sayang je. Hahaha

So, kesimpulannya my first impression of my husband is Islam sangat keanak-anakan and I treat dia macam adik kakak. Hahaha Even masa mula-mula nampak Islam, ida cakap camni dekat aime (kawan 1 ofis) HAHAHA

"Dia ni, dah kenape?"

Mana kitorang? Hahaha

 Time ni dia menang wallclimbing paling tinggi. company lama punya aktiviti :p


dia pergi shoot Thaipusam ,  lens berat dari tuan. Hahaha


Macam mana iday mula rapat and bercinta ? Okay, tu next entry. hahahaha :p


So, apa korang punya impression masa mula-mula jumpa your husband/wife or bf/gf? do share at the comment below. Hehehe :p



8 comments:

  1. OMG sweet nyaaa. :D
    menanti next entry. wihuhuhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kena ingat balik macm mana boleh bercinta dlu ni. Hehehe

      Delete
  2. ok sgt sweet hahaha kak ida kalau sambung sambung boleh buat buku tau :p hihu

    sorrry qila takde pakwe so takde impression nak share :p hihihihi

    ReplyDelete
  3. 1st impression kite dgn bf kite adalah ingt dia pondan! sb suara dia lagi lembut dr suara kita..hahahahahahahhahahahhahahahha

    ReplyDelete
  4. auch ~ tak sangka kan jodoh depan mata...

    tak payah cari jejauh.. ^_^

    ReplyDelete
  5. cepat2 next entry. ape ni cite sekerat. x aci.

    ReplyDelete
  6. tak ada lagi first impression. hmm. mungkin jumpa jodoh di kemudian hari

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List