Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

My Ugly Side


Start dari kahwin dengan Islam, tak pernah miss satu hari dalam hidup aku tenung dia and cakap macam ni dalam hati.

"Ya Allah, aku ni takde la baik sangat, tapi Allah bagi suami sehebat ni, sekacak ni dan sebaik ni"

Islam kan selalu ambil iday dari kerja, the feeling yang bila kau pandang muka orang kau sayang, then kau automatik kau senyum and itulah yang aku rasa, hari-hari masa nampak muka dia, duduk atas motor tunggu aku keluar dari office. 

Ada orang cakap, "alaaaa takyah puji sangat la, esok-esok kita tak tahu apa dia buat kat kita"

Guys please, can I enjoy this moment, this feeling selagi boleh. 

atau ada orang cakap "Show off, macam dia sorang ada laki"

Guys please, aku tak paksa kau tengok. Mark zuckerberg tu dah buat Facebook dengan seelok-elok dengan fuction hide,unfollow or block. Sila guna. 

Kalau tak suka artikel ni, jangan tutup tapi tengok dekat sidebar, ada banyak artikel lain boleh baca. Kahkahkah :p

Aku sayang islam, salah satu sebab,  He love my ugly side. Hahaha










Dulu, sakit hati jugak la sebab dia asyik post gambar buruk aku. Tapi sekarang aku tak kisah dah, dah kat mata dia nampak cantik, nak buat macam mana. Hahahaha

Sayang awak Islam. 



Gigih pergi Gym sekarang. Bagi awak tengok my cantik-side pulak ye. Hahahaha Lepas kahwin naik lebih 10 kg. HAHAHAAHA Kalau macam ni okay? Hehehehe





13 comments:

  1. Hahaha kelakar lah korang dua ni..

    ReplyDelete
  2. comel n sweetnya... hehehe moga kekal sampai bila2.. aminnn

    ReplyDelete
  3. the best part is dia selalu ada untuk awak. semoga bahagia selalu :D
    http://eykhaz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Tetap sweet . Loike 1000kali hihi

    ReplyDelete
  5. So sweet...Mummy doakan Iday ngan Islam kekal bahagia hingga ke akhir hayat.>Amin

    ReplyDelete
  6. Betul2.. hanya dia yang nampak part yang buruk tentang kita..
    Dialah yang mencorakkan kita kerana itu amanah dariNYA kepada dia untuk membimbing kita.

    ReplyDelete
  7. haahhaha...baguslah mcm tu...bf kite caring jugak tp jgn harap nak bg tunjuk muka dia kt blog..fefeling sorg2 je la..hehehehe

    ReplyDelete
  8. so sweet la. semoga bertambah bahagia. :)

    ReplyDelete
  9. Moga tambah-tambah bahagia and sweet sis =0

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List