Enter your keyword

Beli Brownies Online Murah dan Sedap | COD Area PJ, Subang & Shah Alam

Hi 

"Tasha, sedapnya brownies ni!!"

Ini reaksi iday masa iday food testing brownies Tasha sebab iday nak beli untuk celebrate something dengan Islam. Iday and Islam memang hantu brownies chocolate. Kalau ada yang pergi Bandung, mesti kitorang pesan Brownies dari KartikaSari. 

Actually, hari tu iday mesej group whatsapp ex-student MRSM Lipis, iday tanya la ada kenal sesiapa yang jual brownies online tak? Sekali si Tasha ni muncul. Rupanya kawan iday ni jual brownies and tak expect yang dia boleh bake. Hahaha kejam betul aku. 

So, iday cakap dekat Tasha, boleh tak kalau kitorang test dulu sebelum beli? Sebab Iday and Islam memang memilih sikit, kitorang tak suka yang over manis. Kitorang nak yang gebu-gebu dan padat. Mengada kan. Hahaha

Then Tasha cakap okay, sebab iday taknak susahkan Tasha, Islam pergi ambil sample Brownies dekat rumah Tasha and bawa balik. Excited nak rasa bila sampai rumah. Dapat 4 brownies comel. Ni sample je taw, Tasha biasanya jual brownies size 8'' x  8" dengan harga RM30. Murah okay!!


Tasha cakap untuk buat brownies chocolate ni dia pakai premium ingredient chocolate yang grade tinggi. Memang betul-betul jual brownies yang berkualiti. So Iday & Islam nak rasa sendiri brownies tu. "Betul keeeee niiiii Tasha???" jahat :p



Aah laaaaa. memang sedap, texsture brownies gooey (soft and sticky) bukan macam kek coklat biasa tu. Tak terlalu manis and topping chocolate tu memang sedap. Serius makan sample ni memang tak cukup. Bukan main cakap kat Tasha, kenapa bagi sample banyak, dia taw kita takkan puas kalau test 1. Hahaha



Tasha cakap topping atas brownies ni boleh pilih dan harga berbeza mengikut jenis topping. Yang tasha bagi sample ni topping almond. Iday memang dari dulu suka brownies dengan topping almond. Korang boleh request Toblerone, Malteser, Smarties and simple macam choc chip or mixed berries pon boleh. 

Size iday dah mention dekat awal-awal entry ni iaitu 8''x 8'' and harga adalah RM30. Ini harga yang takde topping. Kalau any preferred topping tambah RM5.





Tasha boleh COD area PJ, Subang and beberapa kawasan dekat Shah Alam. Nanti boleh contact Tasha sendiri okay untuk tanya kawasan yang available. Hehehe

Tapi serius sedap wey brownies ni. macam mana Tasha buat ni? tanya resepi :p

Iday bagi idea, contohla korang nak bagi suprise bf/gf dekat area PJ or Shah Alam or Subang, boleh request hantar sana. Seronok dapat brownies! Kalau nak belajar mak abah makan brownies pon apa salahnya kan. Hehehehe

So, kalau nak order or nak tahu lebih lanjut, boleh call or whatsapp no Tasha ni :

Tasha : 012-9458153




p/s : kalau nak order, nak alamat office iday, bagitau ye. susah-susah je. Haha :p


5 comments:

  1. ala...nanak jugakkk...tpi CS stay area kedah...kena buat sendiri la jawabnya

    ReplyDelete
  2. menjejes air liur ni tengok brownies..

    ReplyDelete
  3. mula-mula baca tajuk ingat brownies ni sejenis tudung ahahhaha rupanya makanan... tipah tertipu.... haha

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List