Enter your keyword

Bila Mood Update Entry Kelaut


Hahaha, zaman awal-awal bercinta? Sebenarnya 2 3 hari ni mood aku update entry macam kelaut sikit. Padahal punya banyak pending draft. Nasib baik takde letak ads banner dekat sidebar or header, takde la rasa bersalah sangat kalau tak update entry. Hehe

Weekend buat ape je? Sebab ni entry malas, so cuba check senarai bawah ni, apa korang boleh buat time weekend ni. Iday ada cadangan makan and cadangan tempat  or aktiviti untuk korang Hahaha

+ Kalau yang pergi Ipoh, boleh cuba Restoran Mat Periuk, memang murah dan terbaik : 



+ Car boot sale Puncak Jalil - setiap hari ahad : 




+ Aktiviti sihat bersama keluarga ke Jump Street Asia PJ :



+ Extreme sikit, Bukit Tabur. Hahaha



Lain-lain korang explore la blog ni ye. Nak senang check tab atas tu. Iday dah asingkan mengikut kategori. Hehehe 

InsyaAllah esok lusa, kembali la mood aku update entry har-hari ye. Hehehe




1 comment:

  1. Bila mood nak update ke laut.. rasa bersalah pun ada..

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List