Enter your keyword

Mat Luthfi Dah Nak Kahwin? Cantik Sopan Bakal Isteri Mat Luthfi

Hi

Update : Alhamdulillah, Mat Luthfi dah selamat jadi suami orang dah. Hehehe Check artikel ni untuk gambar-gambar kahwin Mat Luthfi : http://www.sayaiday.com/2016/01/tahniah-mat-lutfi-dah-kahwin.html

Tadi jalan-jalan dekat twitter. Hamboi jalan-jalan. Hahaha yela, kat twitter ni je korang boleh tengok apa yang tengah trending, cerita-cerita best. Tetiba ada nampak satu tweet mention Mat Luthfi nak kahwin. Sebelum share ni tengok dulu betul ke tidak kan. 


Hehehehe :p



So, kalau cerita ni tak betul, salahkan @qylahuzaini ni. Hahaha



Iday pernah baca satu catatan mat luthfi dalam buku dia, tentang gadis-gadis yang jatuh hati and nak kahwin dengan mat luthfi sebab suka dengan video- video kelakar mat luthfi.



Last-last gadis bertudung hitam dan manis ini jadi pilihan mat luthfi. Tahniah! Diorang ni baru lepas buat ujian HIV di satu klinik :)



Rupanya Mat Luthfi dah tunang. Pandai dia sorok. Hehehe

Apa-apa kita doakan semua berjalan lancar, tunggu video Mat Luthfi umumkan tarikh perkahwinan ke? Hehehe


8 comments:

  1. serius? huhu.. ada juga bca pasal ni. ingatkan gosip je

    ReplyDelete
  2. Ingatkan gosip..Tahniah buat Matlutfi!!

    ReplyDelete
  3. tahniah maluthfi...comeyh bakal isteri die.

    ReplyDelete
  4. amboi lembut je muka bakal isteri mat lufthi ni.. pandai dia pilih yang sejuk mata memandang. Hope sejuk juga hati memiliki

    ReplyDelete
  5. Nama tunang dia wan naquiyah nadia binti wan zainuddin. - sincere ; her best friend

    ReplyDelete
  6. suka confession mat luthfi tuh. hehe, btw, memang terkejut kan dengar berita ni. pandai gila dia sorok. hek hek

    ReplyDelete
  7. Xsilap saya tunang mat ni master student kt UNiKL course electrical...but xsure master atau tutor.. lahir tahun 1991..

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List