Enter your keyword

Senarai Shopping Voucher Online Revolution Sale Lazada Malaysia 2015 | Lazada TV3 Voucher

Hi 

Sejak Lazada Malaysia mula war-warkan yang diorang nak adakan sale pada 11th November 2015 iaitu hari ini, eh hari ni laaaa . Hehehe Ramai juga kawan-kawan iday tanya. 

"Iday, takde voucher ke?"

"Discount Staff takde ke?" >> ni memang tak pernah ada ye sedara. Hehehe

"Iday nak voucher, nak shopping!"

Diorang ni ingat aku ni cetak voucher kot. Hehehe takde la, okay je kalau nak tanya iday. Sebenarnya iday hanya tahu tentang voucher ni pada hari sale, tu pon sebab iday ada pantau selebriti post, blogger post and influencer post. 

So, iday nak share dekat korang voucher-voucher ni okay. Nanti pergi la singgah website lazada.com.my/online-revolution and shopping ye. Hehehe

1. Voucher Code : KEKNIS





2. Voucher Code : FATHIA




3. Voucher Code : NELYDIA



4. Voucher Code : BLOGGER30



5. Voucher Code : OHMEDIA30




6. Buletin Utama : LZDTV3 - RM25 >> APPS Only


7. BeautifulNara





8. Nak voucher lagi? Kena join game "Spin the wheel" dekat page ni : lazada.com.my/online-revolution-contest .




Ada 5 jenis voucher yang korang boleh menang :)


  • Voucher OR50xxxxxx = 10% off Maximum Discount RM50
  • Voucher OR10xxxxxx = RM10 Minimum Purchase RM100
  • Voucher OR20xxxxxx = RM20 Minimum Purchase RM200
  • Voucher OR11xxxxxx = RM11 Minimum Purchase RM80
  • Voucher GOLDxxxxxx = RM1,111. No Minimum Pur chase

Kalau nak tahu voucher lain, boleh check website Lazada sendiri atau follow Instagram, Facebook and Twitter Lazada okay! Hehehe

Oh, korang nak beli iphone 6s dengan harga RM11? Boleh check artikel iday dibawah, ini betul-betul, bukan cobaan. Hehehe


So, selamat shopping ye kawan!





cari iday.
Posted by Sayaiday on Wednesday, November 11, 2015

1 comment:

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List