Enter your keyword

Tea Party Bersama Nazim Othman | Himalaya Malaysia

Hi 


Siapa peminat Nazim Othman? Lagi-lagi kalau mereka yang tengah layan drama Akulah Balqis mesti suka tengok watak Nazim Othman kan, baik and jaga si Balqis. Hehehe 



Thanks to Himalaya Malaysia kerana invite Iday and Islam ke event Tea Party bersama Nazim Othman. Ini kali pertama iday jumpa Nazim Othman and rupanya dia ni memang betul-betul jaga kulit sebab nampak flawless. Yelah, sebelum ni nampak flawless dekat IG kan, ingat edit ke ape. Rupanya memang cantik kulit Nazim ni. 

Masa salam tu lagi la, wangi lembut pulak tangan si Nazim ni. eh, bukan iday salam. Islam yang salam. Hehehe Rupanya Nazim selalu mengamalkan produk baru Himalaya iaitu Nourishing Skin Cream, cream ni boleh dipakai di badan, di muka atau ditempat yang mudah kering. Patutla kulit sihat kan. 



Kad autograf Nazim untuk peminat Nazim yang turut datang ke event Tea Party bersama Nazim Othman, anjuran Himalaya.



Iday ada cuba cream ni semasa event, memang wangi dan tak melekat. masa test sapu, rasa sejuk je meresap dalam kulit. 



Actually masa ni Nazim Othman ada shooting, so kitorang yang dah datang ni dijamu minum petang and makanan hidangan yang sedap ni. 


Iday suka gila chicken fingers and sos tu. Lagi-lagi sos, macam sama dengan sos kangkung tempura dekat Boat Noodle. 




Sementara tunggu sambil makan-makan, kami dihiburkan oleh mc yang popular dalam rancangan stylista ni. Kelakar tak ingat. Siap dia kacau-kacau peminat Nazim Othman. Hehehe



Lepas tu dia panggil volunteer untuk lakonkan watak Nazim Othman, teka siap yang volunteer?  si Islam laaaa. Hahaha




Kemain lagi dia ambil feel. Hahaha nak jadi pelakon ke? Hahaha



Tak lama lepas tu, yang ditunggu-tunggu telah tiba. Kesian dia, lepas habis shooting terus datang sini untuk jumpa peminat-peminat yang datang.  

Okay, ni khas untuk peminat Nazim Othman, gigih amik gambar banyak-banyak untuk korang :p









Peminat yang seronok sangat dapat jumpa Nazim Othman.  Hehehehe




Iday and Islam actually ada join satu game masa event ni. Kitorang kena berlakon tiru aksi dalam iklan Himalaya and kitorang actually menang. Dapat gift dari Himalaya :)

Dapat stok cream! :)


Ni actually rupa cream tu. Sejuk bila sapu dekat tangan. 




Tengok, iday dah try ada beza kan? Kulit nampak smooth. Memang sesuai sangat untuk kulit yang kasar especially bahagian siku, buku lali or tumit. 



So, kalau korang nak beli, just visit any farmasi or outlet terpilih. Cream ni memang sesuai bawa untuk travel and digunakan untuk badan dan muka :)


Check video Nazim Othman and produk Himalaya :)

5 comments:

  1. uuuuu.. nazim othman hensem. i like

    ReplyDelete
  2. ok.memang hensem in real life :)

    http://prettyvrach.blogspot.my/2015/11/how-to-read-mac-makeup-code.html

    ReplyDelete
  3. kalau bibir die kurang gelap skit, i like!

    ReplyDelete
  4. tak kenal pun nazim....tapi makanan nampak sedappppp

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List