Enter your keyword

#WhereIsThisPlaceProject

Hi 

Iday dah lama sebenarnya plan nak buat macam ni, tapi selalu tiada masa or lupa. This is something yang #OhI❤ThisThursday (Everyday Hashtag Post). Iday memang dari dulu suka snap ramdom picture dari muka selfie aku. Hahaha tapi semua random picture tu iday simpan dalam phone,dalam laptop, penuhkan memory card, phone semua. 

So, iday plan nak start my own project - random photo tapi iday takkan mention mana iday snap gambar ni. Iday bukan la snap gambar yang betul-betul orang tak tahu, tapi snap gambar yang maybe segelintir je yang tahu. Or kalau tempat tu korang tahu pon, why not kan. Semua gambar tu iday akan upload dekat IG tapi every thursday iday akan compile and letak dalam blogpost. Hehehe

Hehehe, contoh gambar bawah ni :


Actually gambar ni iday amik betul-betul sebelah summit subang. Kedai ni macam terbengkalai. Atau contoh gambar bawah ni. Masa iday suruh kawan-kawan iday teka. Takde satu pon betul. Tempat ni actually dekat Lapangan Terbang Sultan Mahmud


Or gambar bawah ni. Hahahaha Ni gambar memang takde sape-sape boleh teka kecuali abah and family iday. Ini first time bawa Islam tengok lembu-lembu abah. Hehehe


Sometime bila kita upload gambar, mesti ada orang cakap "eh, macam pernah datang la kat sini" tapi it's actually different places. Hehehe macam seronok kalau kita biar teka-teki. Jangan explain dekat mana gambar ni. Hehehe

So, harap-harap projek ni berjalan lancar. Ni projek suka-suka. Projek yang dah lama iday nak buat. Tulis blog ni dengan harapan, boleh la collect gambar banyak-banyak. Hehehe

This is something yang iday suka and sesuai sangat post hari ni untuk "Everyday Hashtag Post " >> #OhI❤ThisThursday 

Amacam projek ni? Yay or Nay? 

2 comments:

  1. Best la. Nak start projek gak la dengan Fatin hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheh Feeq dah start kan, CeritaFF Project. Hehehe

      Delete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List