Enter your keyword

Blogger Contest 1212 - Hadiah 30 Ribu AirAsia Big Points and RM 600 Cash

Hi ❤

Jom join Blogger Contest 1212! Contest bermula pada hari ini 7 Disember hingga 12 Disember 2015 (3 pm) . Syarat-syarat penyertaan sangat mudah okay! 

I wrote the TAC for this contest in two version, Malay and English. :)





Macam mana nak join? Check syarat-syarat penyertaan di bawah :

Bahasa Melayu 

Syarat-syarat penyertaan : 

  1. Upload gambar Banner Contest diatas dan link contest ini.
  2. Tajuk entry bergantung kepada peserta. Tajuk menarik mungkin menjadi markah tambahan untuk contest ini.
  3. Pilih salah satu pilihan artikel di bawah untuk di post dalam entry. Hanya satu artikel dari pilihan di bawah :

    Artikel A :  Pilih hanya satu Infographic dalam link dibawah dah upload dalam entry. 


    Tulis sedikit penerangan ringkas tentang infographic tersebut.
    Article B : Senaraikan dua atau lebih product dalam Lazada yang korang rasa korang nak beli. Sila screenshot product dan letakkan link.
  4. Tulis satu ayat kreatif untuk nyatakan Online Revolution Sale yang akan diadakan di Lazada dari 10 - 12 Disember berserta link ini : http://www.lazada.com.my/online-revolution/

    Contoh:
    Don’t forget to visit Lazada Malaysia from 10 to 12 December to find what you had always wanted for exclusive deals and offers! Learn more about the sales here: http://www.lazada.com.my/online-revolution/ !
  5. Jangan lupa letakkan url blog/entry di ruangan komen di artikel ini.
-----------------------------------------------------------------

English : Khas untuk blogger yang menulis dalam English

Terms and Conditions : 
  1. Upload Contest's Banner in your blog post.

  2. Article’s title of your OWN CHOICE. An INTERESTING title is also one of the criteria that will be judged upon too.

  3. Choose one of the option below and post in the article. Only one! :) : 

    Article A : Share one of the given infographics in the article. Check the list of the infographic in below. Write short description about the Inforgraphic. Since the infograghic is too long, can they be segmented and uploaded separately.


    Article B : List A MINIMUM OF TWO PRODUCTS (including screenshots and links to the said products) that are listed on Lazada Malaysia that you may find to be interesting. 

  4. Create an interesting shout out about the Online Revolution Sale that will take place from 10/12 to 12/12. Don’t forget to include this link :


    For example:


    Don’t forget to visit Lazada Malaysia from 10 to 12 December to find what you had always wanted for exclusive deals and offers! Learn more about the sales here: http://www.lazada.com.my/online-revolution/ !


  5. Submit the link for your entry post in this comment box.


Pemilihan pemenang :

Hadiah tempat pertama, kedua dan ketiga :

+ Tajuk artikel paling menarik.
+ Shout out paling best.
+ Menepati semua syarat-syarat.


Pemenang untuk hadiah saguhati akan dipilih secara random melalui random.org



Hadiah-hadiah untuk dimenangi : 



Hadiah tempat pertama : 20 Ribu AirAsia Big Points
Hadiah tempat Kedua : 10 Ribu AirAsia Big Points
Hadiah tempat Ketiga : RM150
Saguhati : 9 x RM50


12 orang yang bertuah akan dipilih sebagai pemenang!!! Jom ramai-ramai join contest :) 


All the best! Kalau ada masalah, boleh email di sayaiday@gmail.com :)



Hadiah Air Asia Big Point tu boleh digunakan untuk redeem free flight tiket taw! Boleh pergi Busan, Phuket, Medan, Bali, Singapore, Melbourne, Pert and macam-macam lagi. 

Boleh check sini : http://www.airasiabig.com/my/en/?page=redeem

Blogger Contest ini diadakan sempena Online Revolution Sale Lazada Malaysia yang akan bermula pada 10 Disember hingga 12 Disember 2015. Sale kemuncak adalah pada 12 Disember 2015!
 Diskaun Sale sehingga 95%!  




Sempena sale 12/12 ni, korang boleh follow instagram Lazada Malaysia sebab diorang akan anjurkan pelbagai contest. Sekarang tengah live giveaway Nexus 6P. Senang-senang je dapat smartphone. Boleh check contest dekat sini : https://www.instagram.com/p/_A5158QA0Z/






p/s : Main organiser for this contest is Lazada Malaysia, you can check my previous contest by Lazada Malaysia here : http://www.sayaiday.com/search?q=Lazada+Contest

56 comments:

  1. banyak tuuuuuuu Big Points dia nak kasi.. adeh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe banyak tempat boleh travel tu :)

      Delete
  2. waaaa, banyaknye big points dia nak bagi... kena join ni.. hehe.. :D

    ReplyDelete
  3. bookmark dulu. Insyallah Azwar join!

    ReplyDelete
  4. try test tgk
    http://adna2029.blogspot.my/2015/12/jualan-hebat-dari-lazadacommy-bermula.html

    ReplyDelete
  5. Saya join ye. Harap-harap adalah rezeki..:)

    http://thesecretsofleonerz.blogspot.my/2015/12/online-shopping-memang-terbaik.html

    ReplyDelete
  6. http://destroying-soul.blogspot.my/2015/12/beat-traffic-shop-online.html

    woot woot! :D

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum.. saya join!

    http://beautifulofiman.blogspot.my/2015/12/terbang-dengan-air-asia-contest-by.html

    ReplyDelete
  8. http://messarah.blogspot.my/2015/12/jom-shopping-online-dengan-lazadamy.html

    salam kak iday, sarah dah join. ermm tapi kita takde kad big points, belum cukup umur, heheh. boleh join jugak kan?

    ReplyDelete
  9. Dah join! harap ada rezeki untuk shopping dan menang ! ahahahaa

    http://www.budakpacak.com/2015/12/jualan-gila-gila-lazada.html

    ReplyDelete
  10. Azwar join. Hope kali ini ada tuah!

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.my/2015/12/harga-runtuh-di-lazada-dan-berpeluang.html

    ReplyDelete
  11. Shad join, semoga ada rezeki.. :D
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2015/12/shopping-online-di-lazada-memang.html

    ReplyDelete
  12. Akak mencuba jugak iday, and hai iday...

    http://www.mzhany.com/2015/12/apa-yang-ada-di-lazada-jadi-perbualan.html?m=0

    ReplyDelete
  13. "join this site" macam tak keluar...tak pasti dah follow ka tak..

    ReplyDelete
  14. Nah edayyy, emi pun nak cuba nasib jugak. Harap nasib menyebelahi diri :)

    http://rosniemilindamatyamin.blogspot.my/2015/12/harga-terlajak-murah-di-lazada-online.html

    ReplyDelete
  15. Maka dengan ini saya juga ingin mencuba nasib. Bismillah.

    http://www.byrawlins.com/2015/12/30000-is-waiting-for-you.html

    ReplyDelete
  16. join yup..

    http://ayuarjuna.blogspot.my/2015/12/3-item-di-lazada-yang-menjadi-buruan.html


    tq :p

    ReplyDelete
  17. BBL nak support jugak

    http://budakbandunglaici.blogspot.my/2015/12/anda-semua-di-jemput.html

    ReplyDelete
  18. Yeahh Yanie dah join..

    http://www.yanieyusuf.com/2015/12/nak-menang-30-ribu-airasia-big-points.html

    ReplyDelete
  19. saya dah join, moga ada rezeki. http://vitamin-cerdik.com/2015/12/harga-terjun-tiruk-lazada-dan-menangi-30-ribu-point-airasia.html/

    ReplyDelete
  20. join jugak.. harap ada rezeki
    http://anabiha.blogspot.my/2015/12/redeem-free-flight-tiket-dengan-join.html

    ReplyDelete
  21. Saya join ye versi Bahasa Melayu ;-)

    http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/12/siapa-nak-30000-air-asia-big-point-dan.html

    Harap penyertaan saya diterima...ameen

    ReplyDelete
  22. join jugak ya :) tq
    http://salinasafea.blogspot.my/2015/12/nak-wang-tunai-sebanyak-rm600-dan.html

    ReplyDelete
  23. Dah Iday, aku dh join kali ke empat belas..hahaha

    Aku nak menang cash money tu jer :P

    http://amirnawawi.com/hari-hari-ke-web-lazada-ada-penunggu-ke-ape/

    ReplyDelete
  24. JOIN JUGAK...

    http://www.linazlina.com/2015/12/sale-giler2-dari-lazada.html

    ReplyDelete
  25. Da join...

    http://qiyasaad.blogspot.my/2015/12/blogger-contest-1212-hadiah-30-ribu-air.html?m=1

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum,
    iday
    aida dah join
    http://aidathepinky.blogspot.my/2015/12/1012-1212-revolusi-lazada-dan-menang.html
    kbai.

    ReplyDelete
  27. saya join

    http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.my/2015/12/last-chance-to-enjoy-biggest-sale-of.html

    ReplyDelete
  28. Yeayyy Idayy!

    Saya join!!!

    http://www.lakiterok.com/2015/12/fenomena-1212-semua-wajib-tahu.html

    ReplyDelete
  29. Salam Iday, dah join nie hehe http://www.mawardiyunus.com/2015/12/lazada-buat-hal-lagi-dengan-online.html

    ReplyDelete
  30. tapi salah link. ni link betul.


    http://www.kisahemasputih.com/2015/12/lazada-year-end-sales-sehingga-98.html

    ReplyDelete
  31. Woow...Dah ramai yang join hehehe Kite pun tak nak ketinggalan

    http://mekzumbie.blogspot.my/2015/12/lazada-tipu-penjual-bagi-pembeli-harga.html

    ReplyDelete
  32. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  33. iena join :)

    http://www.ienaeliena.com/2015/12/jualan-diskaun-terbesar-akhir-tahun.html?m=0

    ReplyDelete
  34. Joined :)

    http://www.azhafizah.com/2015/12/jangan-kata-lazada-tak-bagi-tahu.html

    ReplyDelete
  35. Wishing everyone happy online shopping on Lazada

    http://lertraveldiary.com/contest/smart-saver-lazada-12-dec.html#sthash.5xMe9TF5.CfHjFG8s.dpbs

    ReplyDelete
  36. Salam Ida,

    Kak diya join and support juga ;)

    http://www.pinkymomma.com/2015/12/lazada-online-revolution-esok-last-day.html

    All the best semua!

    ReplyDelete
  37. Huwaaa terlepass!!! Leh submit lagi x hehehe

    ReplyDelete
  38. saya nak gakkk, mana tahu ade rezekii, kan !

    http://nonasani.blogspot.my/2015/12/rugi-tak-grab-30-000-free-free-jer.html

    ReplyDelete
  39. Lya join http://blogashalya.blogspot.my/2015/12/kemuncak-lazada-1212-jangan-lepaskan.html

    ReplyDelete
  40. ida, dah join!

    http://www.ayueidris.com/2015/12/bergetar-tulang-jari-tengok-lazada.html

    amennn :p

    ReplyDelete
  41. lela join kak http://www.aswaleyla.com/2015/12/jangan-lepaskan-peluang-dalam-masa-13.html. bismillahirrahmanirrahim.... fuh fuh.

    ReplyDelete
  42. Yeayy join! hihihi..

    http://www.idabaharum.com/2015/12/lazada-bagi-diskaun-meletop-sehingga-95.html

    ReplyDelete
  43. http://www.sallysamsaiman.com/2015/12/gila-gila-shopping-dengan-lazada.html

    ReplyDelete
  44. http://missnasarudin.blogspot.my/2015/12/jom-sertai-blogger-contest-1212-dan.html

    ReplyDelete
  45. harap2 dapat lah hadiah bigpoint airasia tu :) sgt perlukannya utk belajar. huhu.

    ReplyDelete
  46. Bila result nak keluar ni iday? hahah

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List