Enter your keyword

Blogger Fatin Liyana Mengandung ❤ #afljunior

Hi 

Alhamdulillah, selain dari banyak berita kawan Iday kahwin and tunang, Iday juga dapat tahu yang kawan iday pregnant. 2 orang kawan masa tinggal satu rumah sewa dekat Shah Alam dah pregnant. Tahniah Yana and Shida :) 

Tapi, tadi scroll-scroll gambar Cik Epal (stalk si Han comel) ada nampak satu gambar Cik Epal bergambar dengan Fatin Liyana. Muka Fatin Liyana macam kembang orang pregnant. Hehehe Memandai je aku, tapi nampak seri la. Hehehe


Then baca caption Cik Epal :

"Amboi Han. Kalau perempuan cun yang dukung, kemain suka. 

Ehemm. Dah tak lama dah tu tennnnn. Heeeee"

Bila Cik Epal tulis macam tu, macam ada hint la kan. Hehehe Jenguk la pulak instagram rasmi Fatin Liyana and husband dia and memang confirm pregnant sebab gambar ni and caption :) Dah nampak baby bump :)


"#afljunior over tau sampai sesenget rantai tradisional ummi" awwwwwww. Alhamdulillah, tak sabar nak tengok baby comel Fatin Liyana nanti. Rupa-rupanya 5 hari lepas, dah ada post tentang berita gembira ni. 



:) 

Kita belum ada rezeki lagi, tumpang gembira atas berita baik orang lain. Hehehe

Sama-sama kita doa perjalanan tempoh pregnancy Fatin Liyana berjalan lancar okay :)


8 comments:

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List