Enter your keyword

Senarai Pemenang Blogger Contest 1212 : Menang AirAsia Big Points dan Cash RM600

Hi 


Mula-mula Iday nak cakap terima kasih kepada semua peserta yang sudi memeriahkan blogger contest di blog sayaiday.com . Then, Iday nak cakap sorry sebab lama pulak amik masa nak announce nama pemenang. Sekarang Iday dekat kampung, wedding abang ipar. Hahaha Busy kemain lagi. 



Mesti tak sabar nak taw siapa yang menang kan :) 

Iday nak umumkan pemenang hadiah saguhati. 9 orang pemenang and dapat hadiah cash RM50. Seronokkk menang cash! Hehehe

Pemenang untuk saguhati adalah :

www.byrawlins.com

miss-azwarsyuhada.blogspot.my

www.ienaeliena.com

budakbandunglaici.blogspot.my

vitamin-cerdik.com

ayuarjuna.blogspot.my

www.pinkymomma.com

www.lakiterok.com

www.idabaharum.com

Tahniahhhh! :)

Okay, Hadiah Tempat ketiga yang menang RM150 cash pula dimenangi oleh :


http://amirnawawi.com/hari-hari-ke-web-lazada-ada-penunggu-ke-ape/




Hadiah tempat kedua iaitu AirAsia Big Points  sebanyak 10, 000 points dimenangi oleh :



http://lertraveldiary.com/contest/smart-saver-lazada-12-dec.html



dan Hadiah Tempat Pertama iaitu AirAsia Big Points sebanyak 20, 000 points dimenangi oleh!! Drummm Rolll!!!


Amboi seronok! Pemenangnyaaa adalahhhh :


http://www.mawardiyunus.com/2015/12/lazada-buat-hal-lagi-dengan-online.html



Tahniah kepada semua pemenang! Nanti tolong emailkan maklumat berikut ke email iday ye :

Saguhati dan Tempat Ketiga :

Nama Penuh, No telefon, Alamat, Nama Bank, No Akaun

Tempat Kedua dan Pertama pula boleh email iday dan nyatakan anda menang contest. Iday sekarang tunggu reply dari team Partnership Lazada untuk tahu apa maklumat yang diperlukan untuk redeem AirAsia Big Points. Sementara tu, just email ida dulu okay. 

Email iday : sayaiday@gmail.com


Sekali lagi, terima kasih kerana sudi memeriahkan Blogger Contest 1212 di blog Sayaiday.com. Jumpa lagi di next contest! Yang tak menang, jangan marah ye. InsyaAllah ada rezeki akan datang. Hehe :)




15 comments:

  1. Alhamdulillah, rezeki untuk tahun 2016. terima kasih Iday. tahniah juga pada pemenang lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh tahniah madi !!! hehehe jom travel same! heee

      Delete
    2. yeayyy saguhatii.... tq iday ;( segera email! heee~

      Delete
  2. Alamak baru tau contest ini wujud . Ruginye tak join . Btw Nice lah !! :)

    - Syamsid Blog -
    .

    ReplyDelete
  3. tahniah pd yg menang...sy kena cuba lg next time..huhu

    ReplyDelete
  4. thanks, alhamdulillah rezeki. tahniah semua pemenang

    ReplyDelete
  5. wah seronok nyeee. tahniah kepada yang menng. tak de rezeki tahun nii

    ReplyDelete
  6. Wahh tahniah kepada rakan-rakan blogger yang menang contest ni .. :) rezeki dunia blogging ni memang tak terduga. Macam2 boleh menang. Best.

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada semua pemenang. Terima kasih banyak banyak kepada iday, lazada dan airasia^^

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List