Enter your keyword

Sayaiday's Categories









9 sebab kenapa korang patut pergi FoodGasmFest 2015

Thursday, October 29, 2015
Hi 

Update 2/11/2015 : After foodgasmfest semalam, iday ada scroll banyak bad review dekat twitter and IG tentang makanan yang overprice, makanan tak cukup, mud everywhere and bla bla bla. Tapi iday rasa ada je yang have fun kat sana kan. Whatever it is, hope next time akan ada penambahbaikan la dari pihak penganjur. hehehehe :)




Siapa yang akan pergi FoodGasmFest 2015 pada 1st November 2015 bertempat di Padang Timur, Petaling Jaya nanti? Angkat tangan tinggi-tinggi! Hehehehe 

iday akan senaraikan 8 sebab kenapa korang patut pergi ke FoodGasmFest 2015. 

1. Food Truck!

Masa ni lah korang dapat cuba makanan yang dijual di food truck, biasa tengok dalam movie. Biasanya makanan yang dihidangkan di food truck memang sedap dan cepat. 



credit : Google

2. 100++ Food Vendors

Everything is about food! Korang boleh cuba pelbagai jenis makanan yang akan dijual di FoodGasmFest 2015. Iday ada senarai makanan yang akan iday beli and makan iaitu :

+ Viatnamese Spring Roll


 vendor IG : @foodie_escape
credit pic : Google

+ Roll Ice Cream


Vendor IG : @treatsout
credit pic : Google

+ Australian Beef Ribs


Vendor IG : @bobrepublicmuzaffar

+ Marinated Grill Lambs


Vendor IG : @kambinggrill

+ Cold Brew Coffee
+ Cheezy Torts
+ Burrito Buttermlik Chicken

and many more! 

yang penting, harga ditawarkan mesti la lagi murah dari biasa. harga promosi! :)

3. Picnic Concept!

Iday suka picnic concept berbanding makan atas kerusi and meja. Lagi seronok kalau datang dengan kawan-kawan or love partner, duduk sambil sembang-sembang.



This is the right time for those yang nak buat reunion or gathering. Jangan lupa bawa tikar, gitar or ukelele. Boleh buat concert. Hehehe

Green light for Fadhli. Hehe

4. Live Performances

Oh sorry Fadh, we have our own live performance. Heheheeh Yeay again for FoodGasmFest, makan-makan sambil tengok live performances. Iday belum check lagi siapa yang akan membuat persembahan. Tapi , it's okay, nanti on that day baru kita tahu siapa. Keep it as a suprise. Haha

5. Cold inflation balloons!

For those yang tidak tahu, Cold inflation balloons is a hot air balloons that inflated sideways and visitors can walk in the balloons. It's gonna be fun! Nanti boleh la take photos banyak-banyak kan. Hehehe




6. Fashion Booth!

Come on girls, lepas makan sedap-sedap, we need reward ourself. jom shopping! kot-kot dah tak boleh fix dengan baju sedia ada. Hehehe :p

7. How to get there? 

Seriously, you dont have to susah-susah drive untuk datang ke FoodGasmFest 2015, just naik lrt and taman jaya. :)



But, if korang nak drive : Google Maps or Waze for : "Padang Timur, Daratan Petaling"





8. PhotoBooth!

Photobooth! Pose, Snap and Print. Hehehe 



9. Live Update Photos

Remember guys, kena senyum dekat mana-mana camera sepanjang festival. Kot-kot that one is from Flick & Pinch and make sure to check out @foodgasmfest instagram, mana tahu ada wajah korang and your friends. Hehehe 



So, yay or nay ke FoodGasmFest 2015? Kalau korang pergi sana, harap-harap kita jumpa ye. Iday pon tak sabar nak pergi, tak sabar nak makan makanan yang iday senaraikan kat atas tu. Hehehehe


Boleh check website (foodgasmfest.com.my), facebook(facebook.com/foodgasmfest)and instagram (instagram.com/foodgasmfest) diorang okay :)

Jom jumpa kat sana 1st nov ni! :)






Korean Drama She Was Pretty - English Subtitle

Wednesday, October 28, 2015
Hi  



Siapa tengah layan drama korea She Was Pretty? Angkat tangan! Saya! Saya! Hahahaha

Iday baru lagi layan, 2 minggu lepas bila iday usha drama korea baru, iday tengok She Was Pretty tengah top. So layan la episode 1. Masa tu ada sampai episode 8 baru. Drama tu pon belum habis ditayangkan lagi dekat Korea, kena tunggu hari khamis and jumaat. 


Tapi serius best drama She Was Pretty! :) 


Sinopsis Drama She Was Pretty :


Ji Sung Joon sewaktu kecil, dia kurang hensem dan berisi. Tapi hensem bila meningkat dewasa. Manakala, first love Ji Sung Joon iaitu Kim Hye Jin yang dulunya cantik, berubah menjadi kurang cantik ketika dewasa. Kim Hye Jin berubah kerana masalah yang dihadapi oleh keluarganya yang menyebabkan syarikat publishing keluarganya bankrupt.





Ji Sung Joon terpaksa berpindah sekolah dan ke luar negara, sejak balik ke Korea, Ji Sung Joon cuba mencari Kim Hye Jin iaitu cinta pertamanya dulu. 


Apabila hari yang sepatutnya jumpa, Ji Sung Joon tidak mengenali Kim Hye Jin kerana dia kurang cantik berbanding dulu. Akibat malu dan rendah diri, Kim Hye Jin meminta tolong rakan baiknya iaitu, Ha Ri untuk menyamar sebagai dirinya dan berjumpa dengan Ji Sung Joon. 


Cerita makin complicated bila Kim Hye Jin diarahkan bekerja di The Most Magazine publishing dimana ketua editornya adalah Ji Sung Joon. Sepanjang tempoh bekerja bersama, Kim Hye Jin selalu diperli oleh Ji Sung Joon kerana sikap Kim Hye Jin yang clumsy dan kelam kabut. Ha Ri yang menyamar pula mula menaruh perasaan pada Ji Sung Joon.



Cerita ni awal-awal macam cerita hindustan Mujhe Dosti Karogi, ala yang Krithik roshan, Rani mukherjee  and Kareena kapoor. Tapi lama-lama memang layan la. Iday suka tengok relationship Kim Hye Jin and Ha Ri, kawan since born. Rapat sangat. 


Iday pon suka tengok SiWon berlakon dalam drama ni. Tak sangka dia pon pandai berlakon macam bongok-bongok dalam cerita ni. 


"She Was Pretty" continues to attract new audiences, with the series swiftly approaching 20 percent in viewership. According to statistics released by Nielsen Korea on October 22, "She Was Pretty" recorded 17.3 percent, an increase of 0.6 from the ratings reported for its ninth episode. - Review dari sana (Korea)

Senang cerita, korang tengok sendiri la er. Hehehehe


Iday ada letakkan link dari She Was Pretty Episode 1 hingga She Was Pretty Episode 13. Enjoy Free Watch Online Korean Drama She Was Pretty Eng Subs ye! :) Jangan risau yang ni memang totally free and takde kena subcribe apa-apa. Korang pon boleh layan drama korean lain jugak. Hehehehe :)



Free Watch Online Korean Drama She Was Pretty Episode 1

Free Watch Online Korean Drama She Was Pretty Episode 2

Free Watch Online Korean Drama She Was Pretty Episode 3

Free Watch Online Korean Drama She Was Pretty Episode 4

Free Watch Online Korean Drama She Was Pretty Episode 5

Free Watch Online Korean Drama She Was Pretty Episode 6

Free Watch Online Korean Drama She Was Pretty Episode 7

Free Watch Online Korean Drama She Was Pretty Episode 8

Free Watch Online Korean Drama She Was Pretty Episode 9

Free Watch Online Korean Drama She Was Pretty Episode 10

Free Watch Online Korean Drama She Was Pretty Episode 11


Free Watch Online Korean Drama She Was Pretty Episode 12 - NEW!

Free Watch Online Korean Drama She Was Pretty Episode 13 - NEW!




Nanti iday update untuk next episode lagi okay! Kualiti video memang best! Hehehehe :) 




Siapa Rajinikanth?

Tuesday, October 27, 2015
Hi  

Tajuk kemain, hehehe Yang tak kenal ni maybe generasi baru or bukan indian la. Kawan iday yang umur lagi muda dari iday mostly tak kenal Rajinikanth, tapi kalau sebut "Sivagi The Boss" , baru diorang kenal.

Siapa yang layan cerita Rajinikanth dulu2? Hahahaha Dulu iday ingat lagi, kalau ada iklan tv2, cakap yang ada movie Rajinikant hari ahad pukul 2, memang dah terpacak awal-awal depan tv. 

Bila dah maju sikit, internet dah ada, gigih juga tengok online movie lakonan Rajinikanth ni. Lakonan dia memang over lagi-lagi kalau part hisap rokok siap ada bunyi time keluarkan rokok. zup zup zup. Nyalakan mancis guna mata, konon ada flame kluar dari mata. Hahaha




Kalau part pukul orang lagi la, semua mesti nak tercampak jauh or jatuh atas kereta. Dia punya tendangan or pukulan mesti kalau kena, terpelanting jauh. Effect angin memang kena ada. Hahahaha

Gaya matrix? Rajinikanth dah buat banyak dalam movie dia. Everytime dia buat aksi apa-apa, mesti kena ada gaya. hehe

Funny things about Rajinikanth ni, even dia berlakon over2, dia still menjadi pelakon favourite orang ramai. Dia pernah dapat highest earning dalam Asia taw. 



Sekarang ni Rajinikant ada di Malaysia untuk shooting movie Kabali. Serius dia punya ramai orang dekat airport masa dia datang dah macam kpop2 star datang Malaysia. Hehehehe


Semalam ada tengok video yang viral dia datang malaysia tu, tapi macam pelik sebab tak tahu yang mana satu dia. Rupanya, iday tak pernah tengok rupa dia yang paling latest. Iday bayangkan dia masih muda macam dulu. Tak sedar padahal aku ni dah tua, and of course Rajinikanth dah meningkat usia. Ni gambar Rajinikanth sekarang. 



Rupanya dah gaya2 umur artis vateran macam amitabh bachan dah, tapi masih kuat untuk berlakon kan.

Nah iday belanja antara scene paling best Rajinikanth. Heheheh



Sesiapa layan drama tamil, sure kenal sangat Rajinikanth ni. Hehehehe :) Siapa kenal sebelum dia popular dalam filem Sivagi The Boss, kita geng. Haha


Set Kecantikan Lengkap ZZ by ZAZA | Beauty Product Review

Monday, October 26, 2015
Hi 




Hari ni iday nak share 1 lagi produk kecantikkan yang iday dah review selama 2 minggu. Korang pernah dengan ZZ by ZAZA? Sebenarnya produk ni baru lagi dipasarkan dan mula menjadi pilihan kerana memberi kesan yang positif pada kulit. 


ZZ by ZAZA ni specially formulated oleh skin therapist dekat Jepun. Hanya mengandungi natural plant extract and tiada sebarang kandungan dadah atau bahan kimia yang boleh menjejaskan kulit. Iday sendiri dapat penerangan terperinci dari founder ZZ by ZAZA hari tu. Hehehe :)


ZZ by ZAZA basically sesuai untuk memutihkan kulit, anti-aging, mengurangkan kesan kedutan pada muka dan melembapkan kulit muka. Memang sesuai sangat lagi-lagi dalam keadaan Malaysia yang berjerebu ni. Sekarang kalau keluar and balik rumah, mesti rasa rumah ada biji-biji je, bila pakai pencuci muka ZZ by ZAZA ni terus rasa best. Paling comel, pencuci muka ZZ by ZAZA warna pink jernih. Hehehe

Terdapat 4 jenis produk ZZ by ZAZA and memang lengkap 1 set untuk penjagaan kulit muka iaitu :

+ Facial Cleanser : RM35






Iday suka bau pencuci muka ni, masa iday mula-mula try, iday pelik sebab dia hanya cecair jernih warna pink. Biasanya kalau pencuci muka mesti macam krim putih, tapi yang ni lain.





Bila gosok-gosok dengan air akan berbuih, kemudian boleh ratakan di seluruh muka, cuci semua kotoran. Lepas tu kulit muka mesti rasa lembut je. Hehehe Iday suka bau pencuci muka ZZ by ZAZA ni. Wangi :)

Facial Cleanser ZZ by ZAZA mengandungi aqua, argan stemcell, apple extract, fragrance, sodium soap dari vegetable oil. 

+ Refreshing Toner : RM35



Biasanya iday pakai toner ni untuk buang makeup, then cuci muka. Just letak beberapa titik atas kapas and buang kesan mekap. Lepas tu baru cuci muka macam biasa. Toner dia tak melekit and samalah macam facial cleanser, cecair jernih warna pink. Rasa sejuk je lepas pakai. Hehehe

Mengandungi water lily, vitamin c, vitamin e, aqua dan  argan extract

+ Matte Mousse Cream : RM40



Cream dia warna coklat, macam warna bedak compact. Iday suka warna dia and cepat sekata dengan kulit. 


Mengandungi : Paraffin Wax, Argan Stemcell, Olea Europass (Olive Oil), Apple Stemcell, Aloe Vera Stemcell.



+ Rejuvenating Night Cream : RM40


Cream ni pakai waktu malam. Biasanya kalau malam kita pakai cream, taknak la pakai cream yang melekit-lekit kan. and cream malam by ZZ by ZAZA ni memang tak melekit, rasa sejuk je pakai sepanjang malam. Hehehehe 




Yang ni iday cuba sapu kat tangan, letak sikit je.



Sapu-sapu then biarkan sekejap, 



Cream malam ni akan terus meresap ke kulit. rasa sejuk je. Hehehe



Dah 2 minggu iday cuba ZZ by ZAZA, muka boleh terima, takde lagi naik jerawat degil. kalau pakai cream tu, just letak bedak pulak kat muka. Takde heavy2 make up pon dah okay dah. Hehehe



For more details or berminat nak beli, boleh check website diorang ni okay :)








p/s : setiap pengguna mungkin akan mengalami perubahan berbeza bergantung pada jenis kulit okay. Ini hanya la review dari pihak iday, dan mungkin tak sama dengan orang lain. 



Car Boot Sale Taman Puncak Jalil

Monday, October 26, 2015
Hi 


Korang pernah pergi mana-mana car boot sale sebelum ni?

Kalau belum, korang boleh datang ke Puncak Jalil Car Boot Sale dan rasai sendiri kemeriahan car boot sale disini. Iday and Islam memang tinggal berdekatan and kadang-kadang datang ke Car Boot Sale untuk cuci mata. Kalau ada yang berkenan di mata, baru kitorang beli. Hehehe



Tapi sebenarnya macam-macam ada, barang vintage memang banyak dekat sini and terdapat juga pre-love items. 


Macam-macam barang vintage dengan harga berpatutan. Boleh dibeli dan dibuat hiasan rumah atau cafe. 




Barang kamera yang lama-lama pon ada. Ada yang tidak boleh digunakan and boleh dijadikan koleksi semata-mata. 




Kali pertama tengok phone yang no pusing-pusing ni. Hehehe




Retro poster dulu-dulu pon ada. 





Komik-komik, majalah dan buku lama2. Islam pernah beli komik dekat sini dengan harga RM1 untuk 1 naskah. Murah kan? 



Crowd memang ramai, kadang-kadang akan ada live acoustic dekat sini. Hehe



Dekat rumah iday ada satu seterika klasik dulu2 macam ni, kena letak arang. Hehe




Kalau nak tahu, tapak yang disediakan adalah percuma :) 

Berminat untuk berniaga di sini? Baca caption ni dari Facebook Puncak Jalil Car Boot Sale

"Salam, Kepada yang berminat untuk berniaga di Car Boot Sale Taman Puncak Jalil, sila datang hari Ahad dari jam 7.00 pagi hingga 12.00 tengahari, daftar dan terus berniaga. Lokasi: Jalan PUJ 3/13, Taman Puncak Jalil. Hanya BARANGAN TERPAKAI sahaja yang boleh dijual, makanan dan minuman tidak dibenarkan. Tapak jualan tidak dikenakan bayaran, PERCUMA. Peniaga perlu menjaga kebersihan Tapak dan pungut sampah sendiri dan buang. Terima kasih. Untuk maklumat lanjut, sila hubungi Sdra. Zainuddin Zainal 0193321562."

Iday and Islam pon ada plan nak berniaga di sini. Hehehehe Akan datang InsyaAllah :)

Car Boot Sale Taman Puncak Jalil diadakan setiap hari Ahad dari jam 7.00 pagi hingga 12.00 tengahari. 

Lebih info boleh check Facebook rasmi Car Boot Sale Puncak Jalil ini : 







Gambar dan Artikel : Islam @ Virtual Malaysia



O'Briens Best Sandwich Competition Workshop | The Best Sandwich in Town

Sunday, October 25, 2015
Hi



Kalau ada follow instagram Iday (instagram.com/sayaidaydotcom) and Islam (instagram.com/mohdfakhrulislam) mesti ada nampak gambar iday pakai apron O'Briens . Rata-rata kawan iday and islam assumed yang iday dah tak kerja di Lazada and mula bekerja dekat O'Briens. Hehehe pandai-pandai je korang ni.



Sebenarnya, kalau korang nak tahu yang baru-baru ni Iday dan Islam telah menghadiri O'Briens "Best Sandwich Competition" Workshop bertempat di Cyberjaya bukannya bekerja disana. Kalau dapat kan best, hari-hari makan sandwich O'Briens. Hehehe

Iday baru tahu yang O'Briens telah mula dibuka di Malaysia pada tahun 2002. Lama tu! and salah satu tempat pilihan orang ramai kalau nak makan sandwich sedap & terbaik! :)

Apa yang iday suka tentang O'Briens ni adalah ingredients dia, banyak sangat choice dari jenis-jenis roti, main filling dia, salad and sauce.




Bila datang O'Briens, korang boleh pilih :

1 Bread + 1 Main Filling + 3 Salads/ vegetable + 1 Sauce


Pilihan bread yang ada dekat sini :

+ White Bread / traditional style
+ Wholemeal Bread / many good source in a single bread
+ Wholemeal Shambo / house speciality, Irish Shambo
+ Facaccia Shambo / for herb lovers
+ Ciabatta / Italian style
+ Multigrain / high in complex
+ Wrappo / good for diet



This is my favourite bread! Paling sukaaaa! Yang penting memang bagi kenyang la. Hehehe



Main filling yang ada di O'Briens pula, terdiri daripada :

+ Egg
+ Egg Mayo
+ Plain Chicken
+ Chicken Mayo
+ Chicken Slice
+ Chicken Crisp
+ Chicken Sausage
+ Mild Spicy Herbs
+ Volcanic Chicken - favourite iday! :)
+ Piri-Piri Chicken
+ Turkey
+ Beef
+ Plain Tuna
+ Tuna Mayo
+ Smoke Salmon



Extra filling cost RM4.30 tapi memang banyak so berbaloi with that price.






Cheese :

+ Cheddar Cheese
+ Swiss Cheese
+ Mozzarella Cheese
+ Brie Cheese
+ Feta Cheese
+ Parmesan Cheese





Sauce :

+ Basil Pesto
+ Cream Cheese
+ Honey Mustard
+ Aran Island
+ Ballymaloe
+ Ceasar Dressing
+ Italian
+ Cranberry
+ Guacamole / Made from fresh Avocado
+ Houmous



Salad :

+ Mixed Peppers
+ Roasted Peppers
+ Red Onion
+ Sweetcorn
+ Black Olives
+ Croutons
+ Pine Nut
+ Walnut
+ Tomato
+ Cucumber
+ Lettuce
+ Lollo Rosa
+ Lollo Bionda
+ Watercress
+ Sundried
+ Roasted Brinjal
+ Roasted Zucchini
+ Coleslaw






Banyakkan ingredients dia, macam pening pulak nak pilih. Hari tu masa competition iday pilih :

Bread : Wholemeal Bread
Main Filling : Volcanic Chicken + Chicken Crips
Veggie : Tomato, Watercress, Lettuce
Sauce : Ceasar Dressing
Cheese : Cheddar Cheese

Sedapppp! Spicy + cheese + caesar dressing :)

Kalau korang tak nak pilih, korang boleh je pilih set sandwich yang sedia ada di O'Briens ni.





Thanks to Lawrence from O'Briens Marketing Executive sebab invite kitorang. Sebelum ni tahu makan je, sekarang baru tahu macam mana proses nak buat sandwich and jenis-jenis ingredients untuk buat Sandwich O'Briens jadi lebih sedap.

Nama pon Best Sandwich Competition kan, so terdapat 4 orang blogger. Setiap blogger hendaklah memilih jenis roti, jenis main filling, jenis sayur, atau jenis sauce. Pemenang akan ditentukan melalui cara potong dan sandwich yang kreatif dan cantik.

Sebelum mulakan competition, kami diajar bagaimana untuk membuat sandwich and penerangan tentang ingredients yang ada bila membuat sandwich yang terbaik.







First time juga iday jumpa roti unik seperti ni. Hehehe



So sekarang, start pertandingan, kitorang dibahagikan kepada 2 sesi. Sesi pertama 2 blogger and sesi kedua lagi 2 blogger. Semua dah excited ni.






Okay sekarang giliran iday pula, boleh ke buat sandwich ni. Hahahaha Sebelum buat sandwich kena pakai plastic gloves dulu. Kebersihan memang diutamakan di O'Briens so jangan risau dengan kualiti makanan ye :) Oh, btw O'Briens diiktiraf halal okay, iday baru check halal direktori tadi. Hehehe



Iday pilih my favourite roti. Gigih sangat nak potong ni. Hahahahaha







Dah potong, sapu mentega.



Iday pilih Volcanic Chicken as my main filling sebab iday suka pedas. Tapi serius sedap. Banyak pulak kuantiti yang dia letak. Iday siap tanya, eh betul ke banyak ni? Hahahaha



Then letak cheddar cheese and bakar dalam microwave selama 50 second. Hehehe



Williams ada cakap yang kitorang patut try Chicken Crips sebab tu antara ingredient popular. Yang iday kagum, tujuan diorang cipta Chicken Crips ni (Cawangan Malaysia je ada) supaya dapat gantikan dengan bacon. Hehehe



Then sapu sauce pada kepingan roti satu lagi. Oh jangan lupa letak veggie, Iday pilih lettuce,tomato and watercress.



Gigih seorang iday buat sandwich. Hahahaha :p



Tadaaaaaa! Hehehe



Ingat dah siap, sekali kena potong. Hahahahahah Iday risau nak potong sebab takut susah, kan iday ada letak kepingan Chicken Crips.



Tapi no hal laaaaa! Hahahaha



My first sandwich buat dekat O'Briens . Hahahaha



Inilah sandwich hasil kreatif kami para blogger. Hahahahahaha dah boleh kerja kat O'Briens ni :p







Sementara menunggu keputusan sandwich terbaik, kami dihidangkan dengan sandwich dan juga makan sandwich yang kitorang gigih buat tadi. Seriously sayang nak makan sandwich yang iday buat tadi. Hehehehe

Tapi serius, iday suka gila Volcanic Chicken yang iday pilih tadi. Next time akan pilih Volcanic Chicken lagi. Hehehehe





Lepas dah kenyang, terus diumumkan pemenang. Iday tak menang! Hahaha William cakap dia pilih berdasarkan cara potong yang kemas. Silap pulak ambil Chicken Crips tadi. Hahaha

Tapi Chicken Crips sedap! :p



Lepas tu kitorang diperkenalkan dengan machine perahan oren dekat O'Briens, ni bukan kisar macam biasa taw, ni memang squish oren punya machine. Hehehe Kagum kejap masa tengok machine beroperasi. Hehehe



Iday dapat try juice dari machine ni and iday suka! Tak perlu tambah gula and originally rasa oren je. Hehehe Kalau nak try, boleh datang O'Briens okay.





Group Photo! :)





Thanks Lawrence and Williams for inviting us! :)



So, apa lagi, cepat-cepat singgah ke O'Briens, ada meal deal taw iaitu korang boleh purchase any sandwich & your choice of drink :

+ Iced Earl Grey Tea
+ Cappucino
+ Soup of the day

Delivery pon available taw, call number dibawah ni :




Email : info@obriens.com.my

Ini pula senarai O'Briens Outlet :

Great Eastern Mall
Suria KLCC
Menara OCBC
Menara Prudential
Wisma UOA Damansara 2
Nu Sentral
Dua Sentral
Publika Shopping Gallery
1Utama Shopping Centre
The Curve
Empire Shopping Gallery
Wisma Shell Cyberjaya
KLIA Satellite
KLIA 2
Shaftsbury Square
Gleneagles Medical Centre Penang
Bayan Bay
Penang International Airport
Kota Bharu Airport
Kota Kinabalu International Airport
Komtar JBCC


p/s : akan ada Christmas Promotion. hehehehe cant wait :p













-------------------------------------------------------
My personal photographer and my partner of the day. Hehehehe









Follow My Instagram

Blog Archive