Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Professor Snape | 1946 - Always

Hi 

Semalam phone iday buat gila, asyik terpadam and blank dalam tempoh yang lama. So, whatsapp, mesej or call memang tak dapat nak layan. Huhu Nak kena tukar phone baru, tapi tak tukar-tukar lagi. Hahaha

Dalam pukul 12 lebih camtu baru boleh on phone. Then buka la twitter, check la apa tengah trend. Sekali tengok kecoh cerita tentang Alan Rickman died because of cancer. Alan Rickman adalah pelakon yang pegang watak Professor Snape dalam Harry Potter. My favourite actor dalam Harry Potter. Sedih! Masa episode last Harry Potter, iday nangis bila part Professor Snape mati. Bila real mati ni, pon sampai terbawa-bawa sedih dia. 




Maybe sebab iday dari dulu memang minat Harry Potter, beli semua buku Harry Potter so bila tahu tentang kematian dia, macam terkesan sikit. Over taw. Hahaha Biarlahhh! Hahaha

Iday suka watak dia dalam Harry Potter and bagi iday, watak dia paling penting dalam Harry Potter. Cuma sedih sebab dia macam banyak hadapi benda-benda susah je, macam susah nak tengok dia happy sepanjang series Harry Potter tu. Dia memang seluruh jiwa raga nak melindungi Harry Potter, anak kepada wanita yang paling dia sayang. Kira memang cinta agung la. 

Siapa yang memang layan Harry Potter, sure tahu macam mana perasaan bila tahu Professor Snape mati dalam movie tu. 




Ini antara scene favourite iday, and iday siap nangis lagi tengok scene ni. 




Professor Snape
"After all this time?""Always."#ProfessorSnape
Posted by Sayaiday on Thursday, January 14, 2016

We'll miss you, Professor Snape. Always

No comments:

Post a Comment

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List