Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Slimax White Cafe - Coffee dan Campuran Habbatus Sawda | Pelbagai Produk dari Salina'z Beauty

Hi 

Zaman sekarang ni semua orang nak cantik atau sihat. Bukan untuk sesiapa tetapi untuk kepuasan diri sendiri. Reward to our self , gituuuu. Tapi bila kita nak beli produk kecantikan kita tak taw, produk kecantikan yang macam mana kita nak pilih. Itu yang iday nak share ni. Hehehehe 


Produk favourite iday dari Salina'z Beauty, continue baca artikel ni okay :)


Weekend lepas, Iday ke Alamanda Putrajaya untuk buat spek mata. Dah rabun, dah tua rupanya. Hahaha So, iday ternampak satu kiosk kecantikan, besar booth nya. Biasa kita nampak booth kecil yang letak semua produk kecantikan. Tapi yang ni memang specifically Salina'Z Beauty produk. Bukan itu je, diorang ada menyediakan servis facial dan body treatment. 



Bila iday tanya kawan-kawan iday, pernah dengar produk Salina'z Beauty, ada yang cakap pernah sebab diorang punya family ada yang pakai and ada juga kawan iday yang beli produk Salina'z Beauty especially produk Herba. 

Iday : Eh, Kau beli produk apa dari Salina'z Beauty ni? Kenapa aku baru tahu ni?? Hahaha

Kawan : Mak aku la yang ajar guna produk-produk kesihatan ni. Aku guna Jus Kembali Dara. Jangan main-mainnn :p

Iday : Hahahaha Macam best je, testimoni sikit.

Kawan : &*^*^*^**%*&*&(&(%%&%&&** Best. &^*%&*%$

Hahaha , tak mampu aku nak tulis semua tu. 


Tapi iday dah check dekat website Salina'z beauty and banyak rupanya khasiat Jus Kembali Dara ni iaitu : 


+ Merawat masalah keputihan & haid yang tidak teratur
+ Menaikkan tulang punggung & payudara wanita
+ Menyuburkan rahim & peranakkan wanita
+ Menegang & mencerahkan kulit
+ Melambatkan proses menopaus
+ Memberikan tenaga dalaman wanita
+ Meningkatkan system imunisasi
+ Mengurangkan senggugut
+ Menambahkan keinginan seksual wanita
+ Mengetatkan dan mengecutkan rahim wanita selepas bersalin
+ Menguatkan otot faraj dan mengetatkan faraj
+ Menambah kolagen dalam badan
+ Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah
+ Membantu menghilangkan bau badan
+ Menyeimbangkan dan mengawal kelembapan vagina
+ Membantu wanita dari dijangkiti penyakit kelamin yang disebabkan
oleh jangkitan fungus dan bakteria

Memang sesuai sangat untuk Iday sebab iday ada masalah senggugut. Kalau nak cantik luar dalam, memang kena beli Jus Kembali Dara ni. Hehehe Harga untuk sebotol adalah RM43.90. 

Produk ni pernah featured dekat akhar dan majalah taw. Pangasas Jus Kembali Dara iaitu Puan Nor Salina bermula dengan bekal modal RM500 dan kini telah berjaya mengeluarkan sebanyak 15 produk. Hebat kan. Yang bagusnya setiap produk adalah bermutu tinggi tapi dengan harga rendah dari Rm19.90 sehingga RM150. Produk Jus Kembali Dara ni adalah antara produk fast selling. wahhhhh ramai yang nak kembali dara ni. Hehehehe



Salina'z Beauty bukan sahaja ada produk ada makan taw, produk pencuci wanita pon ada iaitu Feminine Wash. Sebagai seorang wanita lagi-lagi yang dah kahwin memang kena jaga bahagian tutttt. Hahahaha Gelak-gelak! Serius! 



Banyak-banyak produk dekat Salina'z Beauty yang iday suka adalah Slimax White Cafe'. Kenapa iday suka? Mana nak cari produk kurus dan mencerahkan kulit wajah tapi dalam bentuk cafe or coffee. Perl Xlim memang ada tapi hanya untuk menguruskan badan. 


Cafe ni tiada caffeine dan paling best ada campuran Habbatus Sawda. Kalau nak taw Habbatus Sawda ni  adalah makanan sunnah dan pernah diriwayatkan oleh Bukhari :

Nabi s.a.w. bersabda: “Kekallah kamu dengan habbatus sauda kerana padanya itu penawar bagi segala penyakit kecuali mati” (Riwayat Bukhari)

Apa khasiat Slimax White Cafe' ? Iday senaraikan dibawah :

+ Membantu melangsikan badan
+ Membantu merendahkan kolestrol
+ Membantu mencerahkan kulit
+ Membantu masalah rambut
+ Membantu masalah insomnia
+ Membantu mengurangkan sakit sendi & otot
+ Membantu menambah tenaga

Banyak kan! Sebenarnya azam 2016 ni , iday nak hidup sihat, nak selalu buat exercise, nak fit, nak kurangkan berat badan. Kawan-kawan iday pon terkejut dengan berat badan iday sekarang, 68 kg okay! Hahaha


Tengok komen-komen tu. Hahahaha Bukan tu je, siap ada whatsapp iday tanya , Pregnant ke? Hahahah 

Iday akan amalkan Slimax White Cafe ni and nanti iday share kesannya. Tapi setakat iday minum since iday beli, iday perasan yang iday lebih bertenaga especially iday start workout. Best kan! :) 



Tapi bukan ini je produk Salina'z Beauty, dia pon ada produk kosmetik dan banyak produk-produk kesihatan lain lagi. Rambang mata iday masih dekat Kiosk Alamanda tu. Hehehe

Kalau korang nak taw lebih info atau nak ke kiosk Salina'z Beauty sendiri, iday ada letakkan info dibawah : 


Tel : 019-279 6949
Email : salinazherb@gmail.com
Ig : @salinazbeauty & @salinazhrb


Cawangan Salina Herbs/ Salinaz Beauty di :

Shah Alam

No.10 Tingkat 1, Alam Budiman, Seksyen U10, Shah Alam, Sel.

Putrajaya

No.26A, Tingkat 1, Jln Diplomatik, Presint 15, Putrajaya

K03, Pasar Awam, Presint 16, Putrajaya

K08, LG, South Area, Alamanda Shopping Centre, Jalan Alamanda, Presint 1, Putrajaya



3 comments:

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List