Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Gambar Pernikahan Atita Haris dan DJ Nas-t

Hi

Iday start suka DJ Nas-t masa tengok movie Kami The Movie . DJ Nas-t pegang watak Abu and mati dalam cerita tu. Iday siap nangis. Hahaha Iday memang suka tengok cara dia berlakon tapi dia tak banyak berlakon dekat Malaysia ni. 

Atita Haris? Instagramer popular, especially anak dia si opi comel tu. 

Iday ada la stalk instagram DJ Nas-t, pernah nampak dia post gambar Atita and Opi. Time tu dah assumed yang diorang ni mesti ada pape. Sekali betul and tengah plan nak kahwin pon. Sebenarnya diorang mula kenal Atita di satu majlis rumah terbuka Aidilfitri tahun lepas selepas bekerja dalam satu syarikat yang sama. Masing-masing pon single kan, sama cantik sama hensem lak tu. 


Tadi tengok gambar dekat Atita Haris, dah selamat nikah pada jumaat lepas. DJ Nas-t akan anjurkan sidang media untuk jelaskan gosip dan status hubungan diorang. 




Baju persalinan nikah dari Bella Ammara. Simple je kan. Cantik :)


Tahniah Atita Haris dan DJ Nas-t, Selamat menjalani hidup berumah-tangga dan tahniah Opi sebab dapat Abah. Hehehehe 

Hari tu Mat Luthfi kahwin, ni DJ Nas-t . Ada yang kecewa? Hahaha Doakan yang baik-baik ye. :)

5 comments:

  1. Comel je deorng ni kan.

    Jemput baca: http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Macam pinang dibelah dua.

    http://angellovesoldier.blogspot.com/

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List