Enter your keyword

Maria Elena Mengandung Anak Ke-2 , Baby Boy!

Hi ❤ 

Hari tu Iday ada buat post Fatin Liyana mengandung, adik ipar Maria Elena. Iday rasa ramai yang confirm kenal Maria Elena ni. Dulu dia pernah jadi Vlog Wanita yang popular dekat Malaysia. Tapi after kahwin dia slow fokus pada bisness dan family. So, tadi Iday tengah touch up blog ni, ala letak Blog list je pon. Hahaha

credit gambar : honeykoyuki.blogspot.my

So, Iday check la blogger yang memang iday suka baca untuk letak dekat sidebar blog Iday. Sambil-sambil copy url blog diorang, iday singgah baca. Then Iday baca la blog Maria Elena iaitu peliks.blogspot.com . The latest post adalah "What Happened Last Year".  Iday baca lah point-point yang Maria Elena tulis. Sampailah no 23.


Laa, Maria Elena mengandung anak ke-2! Wah bestnya :) Elok sangat sebab Nadrah dah besar. Iday perasan ramai top2 blogger yang iday suka dulu dah ada anak ke-2. Namee, Yana Calaqisya and sekarang Maria Elena pula. Murah rezeki anak :)

Then, Maria Elena ada mention yang InsyaAllah, baby boy. Ala seronoknya. sepasang anak lelaki dan perempuan. Kita sama-sama doakan keselamatan Maria Elana dan baby okay. Nadrah dapat adik. Hehe

Oh, doakan Iday juga. Hehehe 

Asyik bela kucing je, nak bela orang pulak. Hahaha




 Bye  

4 comments:

  1. Alhamdulillah...adik ipar dan kakak ipar sama pragnan ya...

    ReplyDelete
  2. wah tahniah for both Fatin liyana n maria elena. =) meriah family besar diorang dengan org baru x lama lg. smga smua urusan nya di permudahkan. Amin.

    ReplyDelete
  3. tahniah maria.. unfortunately, die terpaksa stop bisness die -Lakayena.. soo sedih.. but i'm happy for her

    ReplyDelete
  4. Tahniah maria. In sha Allah Iday, ada rezeki tu nanti

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List