Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Sponsored Video : Seronok Tengok Aaron Aziz dan Keluarga ke Singapore

Hi  



Yeay! Cuti weekend panjang! Bulan march nanti ada cuti sekolah pulak. Hahaha macam iday lak yang bercuti kan. Tumpang seronok sebenarnya sebab dulu-dulu, Iday la paling seronok bila cuti sekolah. Masa tu fikir nak main je, nak pergi pantai, mandi laut, main basikal, jalan-jalan and macam-macam la. Buku semua memang dah tolak tepi. Hahaha

So, apa plan korang cuti weekend yang panjang ni? Ibu bapa dah plan ke nak bawa ke mana anak-anak? especially during weekends? Kalau taknak pergi jauh, apa kata bawa anak-anak ke Singapore! Best sangat ke singapore ni Iday oi? Secara jujurnya, iday belum sampai ke sana tapi memang dah plan untuk ke sana! Ni gara-gara baca artikel Cik Epal ke Singapore and tengok video Aaron Aziz bawa family ke Singapore. Seronok kemain! 

Tengok video Aaron Aziz ke Singapore baru-baru ni.





Seronok kan?? Apa yang best dekat Singapore? 

1. Singapore Zoo! 


Iday dari dulu memang suka pergi Zoo, Zoo Negara dekat Malaysia tu dah banyak kali dah. Hahaha So, nak tengok macam mana pula dekat Zoo Singapore. Kalau Aaron Aziz cakap best, mesti la best kan? Nak bawa Danish, Alya, Irfan, Fauzan, Aidid, Aliya,Ana datang sini la. Ramai juga anak buah aku rupanya. Haha


Siap ada Night Safari lagi taw. Nak tahu lebih lanjut tentang Singapore Zoo, check link website dibawah:



2. Kapok at National Design Centre

Nak shopping mana kalau kat Singapore? Kapok laaaa, dari pelbagai jenis koleksi baju, bag and accessories! Kalau nak cari jenis trend yang macam fashion street tu, kena singgah Kapok. 


Untuk maklumat lanjut, sila kunjungi: http://www.ka-pok.com/


3. Lee Kong Chian Natural History Museum

Sebenarnya iday baru tahu yang dekat Singapore ada Natural History Museum dekat sini. Yang bestnya, korang boleh tengok replika tulang Dinasour dekat sini! Kalau anak-anak yang suka tengok dinasour ni mesti seronok. Heheheh

Dinasour Zone!



Untuk maklumat lanjut, sila kunjungi: http://lkcnhm.nus.edu.sg


4. Universal Studios Singapore

Tempat ni memang selalu menjadi tumpuan pelancong or rakyat Malaysia datang, kalau datang Singapore memang wajib datang ke Universal Studios Singapore! Hehe Salah satu wishlist iday, nak datang sini dengan Islam. Hehehe





Seronok tengok family Aaron Aziz ke Singapore during weekends. Hehehe Ini pula full video Aaron Aziz bersama kawan-kawanya. Boleh check video bawah :



So apa lagi, jom rancang percutian hujung minggu ke Singapore! Lagi-lagi bila Tourism Singapore lancarkan  kempen "Your Best Weekend Yet". For sure banyak aktiviti yang best di Singapore yang boleh korang buat. 

Korang juga boleh check out travel deals yang amat best sekali hanya untuk rakyat Malaysia di sini: 



Kalau nak check apa lagi aktiviti yang boleh dibuat dekat sana, boleh check link dibawah:





So, #JomSingapore hujung minggu ini! :)

P/s: This post has been presented by STB (Singapore Tourism Board), but all thoughts and opinions are my own.

1 comment:

  1. Mummy pun tgk dh video ni.. rasa macam teruja je nak pi lagi.. tp awat Aaron Aziz pi lagi syokkk n.. ishh tak puas hati sungguh aiii

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List