Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Wajib Guna Voucher Bila Membeli Secara Online

Hi


Sekarang zaman semua dihujung jari. Nak beli barang pon senang, tak kisah la pakaian, perabot, barang keperluan rumah atau barang dapur. Semua boleh beli online samaada melalui laptop atau pon app dekat phone. Hehehe



Lagi-lagi dengan sekarang, minyak naik, tol naik, transportation naik, macam-macam naik la. Dari buang masa hadap traffic jam atau pening nak cari parking, baik la shopping online. Baring selesa dekat rumah, bukak app or laptop, scroll barang then beli. Hehehehe

Tapi kena ingat, nak shopping online ni kena bijak, bijak memilih barang. Jangan main beli je. Kalau korang google, memang banyak artikel yang tulis Tips Beli Barang Online. Tapi yang paling penting bagi Iday beli barang online adalah review,compare harga barang dan beli guna voucher. 

Sepanjang hidup Iday shopping online, tak pernah sekali Iday shopping tanpa menggunakan voucher. Rugi shopping tak kena voucher, beli barang dengan harga diskaun memang lagi puas hati Hehehehe Yang penting kena rajin check website yang boleh tawarkan voucher. 

Iday selalu check website http://www.vouchercodes.com.my/ kalau nak check voucher terkini. 



Kadang-kadang macam leceh je nak check satu-satu online shopping, then check promotion. Iday guna VoucherCodes ni sebab dia dah compile semua voucer atau promotion yang ada. 

Then diorang ada categories list, memudahkan kita nak check apa barang yang kita nak beli.


Iday suka shopping dekat Groupon sebab Iday nak check ada promotion or voucher restoran. Iday kan kuat kumpul lemak. Hahaha Selalunya Iday akan check voucher Groupon dekat link ni :


Iday suka guna VoucherCodes website tiap kali shopping online sebab kita boleh filter jenis offer. Samaada kita nak coupon, deals, offers atau sale. Selalunya Iday akan pilih Sale atau Coupons. Hehehehe



Sebenarnya banyak lagi offer dari online shopping site lain yang korang boleh check. Selalunya iday akan check offer dari Zalora, and compare voucher dengan FashionValet. Iday pon ada check sale dari Lazada Malaysia Mobile App deals sebab Lazada selalu buat sale melalui App. 

Iday pon memang ada download Lazada App. So, bagi Iday, kalau nak shopping memang wajib kalau korang guna voucher. Check kupon atau sale. Jadi lah pembeli yang bijak. Gituuu. Hehehehe

Korang boleh check website ini kalau nak check voucher, sale atau offer di mana-mana online shopping site yang ada dekat Malaysia. Senang je kan?! Hehehe 






Nota Kaki : Korang pernah check website ni? Boleh share experience di ruangan komen dibawah :)

6 comments:

  1. Menarik tips ni. Boleh share dengan akak2 kat office. Dorang suke benar la beli online ni.

    ReplyDelete
  2. kite selalu guna kupon tesco je setakat ni :)

    ReplyDelete
  3. Baru nak membeli belah online ni.Bagus juga tips guna baucer ni : )

    ReplyDelete
  4. Nice entry. Xtahu pon leh pakai voucher

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Iday, the thing is kenapa bila kita tekan 'activate deal' tu dia jadi blank post je? :(

    ReplyDelete
  6. Husband sy mmg alert benda2 gini.. bila ada voucher, bising dia ajak shopping online

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List