Enter your keyword

#AskMeAnythingMonday - Silly/Random Question

Hi



Isnin datang lagi. As usual, Isnin punya post #AskMeAnythingMonday . Usual la sangat, Iday rasa baru 3 kali post #AskMeAnythingMonday HAHAHA 

Lepas ni kena rajin buat daily post. ayuh, rajinkan diri. Hehehehe

Untuk #AskMeAnythingMonday hari ni, Iday akan jawab 10 soalan random/silly. Kalau korang nak jawab pon boleh, jawab dekat ruangan komen. Hehehe Okay check soalan dibawah! :)




Ali Hidayah, Iday suka kalau orang panggil Iday Ali. Disebabkan Iday tak dapat peluang tu, Iday akan namakan anak iday nanti Ali. Hahahaha 

Punya la suka nama Ali tu, Iday dah pernah namakan teddy bear and kucing Iday dengan nama Ali. Hahahaha



Sekarang, orang yang duduk di sebelah Iday adalah Clare. Iday takkan kahwin dengan clare sebab dia perempuan. Hahaha Saya masih berada di jalan yang lurus. Heheheh

Tapi Clare baik and kelakar. So, kalau Clare lelaki, yes I would marry  her anyway :p


Clare ada blog, check blog dia dekat sini : http://ortolanaclare.blogspot.my/




Yuna. because I love her. Hahahaha Sebab dia successful, pergi travel and dia boleh bawak parent dia pergi makan angin. And dia cantik. :p




Default samsung punya background. Hahaha



Serius, Iday tak ingat or tak tahu macam mana rupa Iday masa baby. Maybe sebab takde gambar kot. Tapi Iday rasa 10 kot. HAHAHA confident habis. yelar, kalau balik kampung mesti ada je pakcik makcik cakap, "dulu ingat tak selalu berdukung dengan makcik/pakcik"

Aku tak ingat la, tapi kalau selalu berdukung, maknanya orang suka, maknanya comel la kan. HAHAHAHA





Takde reaction, sebab aku ni tengok baby biasa pon takde reaction apa-apa. Maybe sebab aku bukan pandai layan baby kot. Hahahaha soon la , ada anak, time tu baru ada reaction. Hehehehe

oh, kalau anak kawan-kawan, selalu aku cakap "comeynyaaaa, geram pipi" . Tapi tak pegang, sebab tak pandai. Hehehe



Bila Iday duduk, dia akan duduk atas paha Iday. or bila iday baring, dia akan baring dekat perut or belakang. Satu lagi, bila kita rehat, mesti dia nak baring tepi. Omeynya Ali. Hehehehe



Kalau sudi, follow la Instagram Ali : Daily Ali The Cat   HAHAHA




James Reid. Sebab dia comel and handsome. Hahahaha 



Seafood and meat. Iday suka gila seafood. Hari tu Iday ada makan dekat Shell Out, later Iday share. Tapi korang boleh check entry iday makan Seafood dekat The Manhattan Fish Market. Puas hati. Hehehe






Tidur? Balik office? Sebenarnya the most favourite part of my daily routine, tengok muka Islam masa balik kerja. Kan Islam hari-hari ambil Iday kerja. So, masa Iday pergi dekat Islam, dia selalu senyum. 9 jam kot tak jumpa dia, mesti la rindu. 

Masa ambil tu, Iday akan senyum dekat Islam jugak. Hehehehehe Sukaaaaa :p



Okay tu je la soalan-soalan untuk hari Isnin minggu ni. next monday soalan lain pulak. Hahahaha Kalau ada soalan nak tanya iday, boleh komen di ruangan komen. Next monday Iday jawab. Hahahaha

Kalau korang berminat nak jawab soalan ni pon boleh, jawab dengan ruangan komen. Kita share-share jawapan. gituuuuu. Hahahaha

Thanks for reading! Bye :)

No comments:

Post a Comment

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List