Enter your keyword

Lazada Promo : Diskaun 20% untuk Mobile Prepaid Topup

Hi ❤ 

Update 8.47pm : Code voucher diubah, bukan TOPUP tetapi TP20 :)



Sesiapa yang menggunakan prepaid untuk mobile samaada Digi, Maxis, Celcom atau Umobile, Iday nak share berita baik untuk korang. Sebenarnya korang boleh dapatkan diskaun 20% untuk topup Rm10, RM30 dan RM50 apabila membeli secara online di Lazada Malaysia. 

Banyak ke 20% tu? 

Kalau korang topup RM10, korang hanya perlu bayar RM8 (less RM2). Kalau topup RM30, hanya perlu bayar RM24 (less RM6) and kalau korang topup RM50, hanya bayar RM40 - less RM10 tu. So, memang berbaloi la kalau dapat 20% ni. 

Macam mana nak dapatkan 20% ni?


Korang hanya perlu ke page topup di Lazada Malaysia, boleh klik link ni : Lazada Malaysia Topup . Page topup tu macam gambar bawah ni :




Kemudian pilih la topup yang korang nak, tapi kena ingat, 20% hanya untuk topup RM10, RM30 dan RM50 je. 

Contohnya Iday pilih Umobile RM30. Then, Iday tekan "ADD TO CHART"



Dekat shipping address, letakkan no phone korang. Dengan ruangan coupon, masukkan voucher code "TOPUP" .


Kemudian, make a payment macam biasa. Nanti topup tu akan masuk dalam phone korang. 

Siapa nak bagi diskaun topup kan, so kalau nak topup boleh check link bawah ni, and guna voucher code "TOPUP" . Iday tak sure promotion ni sampai bila, sebab takde mention tarikh akhir. 

Check link bawah :






Enjoy the topup!! Hehehehe






1 comment:

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List