Enter your keyword

Supplement Untuk Detox, Kurangkan Berat dan Cerahkan Kulit

Hi ❤ 




Kalau korang ada baca entry Iday sebelum, Iday ada buat 1 post entry tentang kebaikan Detox kepada tubuh badan kita. Iday cerita tentang kebaikan Detox dan juga macam mana ia menjadi faktor utama kepada penurunan berat badan Iday sekarang. 

Kalau nak tahu, berat Iday sebelum Iday mengamalkan pemgambilan detox adalah 68kg. Dan sekarang, berat badan Iday adalah 62kg. Iday telah lost sebanyak 6kg dalam tempoh 1 bulan lebih. Salah satu produk Detox yang Iday amalkan sekarang adalah EZ Sliwhide. 




Ez Sliwhide ni actually supplement dari Zamina Beauty & Health, khas untuk menurunkan berat badan, mencerahkan kulit dan menyah toksin dalam badan. So, 3 in 1 dalam Ez Sliwhide iaitu : 


1) Menurunkan berat badan (slimming)

2) Membuang toksin dalam badan (detox)

3) Mencerahkan & menjadikan tona kulit sekata. (whitening)

Kebanyakan produk Detox yang Iday cuba sebelum ini adalah jenis uncang teh atau serbuk untuk bancuh. Tapi EZ Sliwhide sangat mudah, koyak sachet kemudian terus tuang kebawah lidah sedikit demi sedikit and kemam. 

Lagi satu, Iday suka sebab EZ Sliwhide berperisa buah markisa, passion fruit. So, memang tak muak and sedap. Iday kan bangsa yang tak suka minum susu or makan apa-apa yang rasa susu. Sebab tu Iday suka amalkan EZ Sliwhide, rasa buah masam masin. Hehe Sedap! Seronok sebab dapat supplement yang sedap yang dapat bagi banyak banefit. Hehehehe

EZ Sliwhide dihasilkan dari bahan seperti Garcinia Cambogia, Pure Astaxanthin, Pure Pearl Powder, Vitamin C dan E, Dandelon, Arabic Gum, Green Tea dan Extract Sakura. Meh Iday explain sikit apa kelebihan setiap bahan. 



Garcinia Cambogia

Garcinia Cambogia ni sebenarnya buah tropika yang dipercayai boleh membantu mengurangkan berat badan. Ada kawan office yang amalkan pil yang memang ada bahan Garcinia Cambogia. Kelebihan Garcinia Cambogia adalah membakar lemak degil dalam badan, mengawal berat badan which is membuatkan korang kurang rasa lapar dan membaiki sistem pencernaan agar mudah lawas.




Pure Astaxanthin

Bahan ni banyak membantu mengurangkan kedutan dan penuaan, meningkatkan kelembapan dan keanjalan kulit menyebabkan kulit menjadi cantik dan sihat. Bahan ini juga mempunyai antioksidan.

Pure Pearl Powder

Basically, Pure Pearl Powder bagus untuk kulit muka. Bahan ini membantu dalam memutihkan muka dan badan, menghapuskan jerawat, membaiki struktur kulit, menghilangkan kulit berminyake dan mengecilkan liang pori.

Vitamin C dan E

Vitamin C dan E ni memang kita dah tahu, memang penting untuk tubuh badan kita. Vitamin C dan E dalam EZ Sliwhide ni sebenarnya mempercepatkan kadar penyembuhan pada permukaan kulit yang luka, mematikan pigment hitam dan melicinkan kulit, menghalang pembentukan jeragat, melembutkan kulit dan mematikan sel-sel lama dan memperbaharui sel baru.

Collogen dan Green tea tu kita memang tahu, bagi banyak khasiat dan kelebihan pada badan. Even iday pon memang selalu minum Green Tea. Extract Sakura memang bagus untuk kulit wajah. Arabic Gum dan Dandelon lebih kepada kesihatan dalaman. So, memang banyak khasiat yang diperolehi dari EZ Sliwhide ni. 



Mudah sangat cara pengambilan EZ Sliwhide, cuma perlu koyak, tuang atas lidah dan kemam. Kemudian minum air masak. Boleh amalkan dengan 1 sachet setiap hari, tapi kalau nak cepat boleh try 2 sachet. Disarankan pengambilan sebelum sarapan atau makan malam. 



Setakat ni Iday dah cuba, kesan yang paling ketara adalah, Iday kurang rasa lapar. Agaknya sebab tu berat Iday banyak turun. Masa demam teruk haritu, tak putus amalkan EZ Sliwhide ni. Iday memang suka dengan rasa Ez Sliwhide, sedap! Yang penting, hari-hari iday membuang sebab apa iday makan, semua cepat lawas. Hehehehehe Mungkin tu salah satu faktor Iday cepat turun. Hehehe




Berapa harga Ez Sliwhide?  Harga Ez Sliwhide adalah RM 80 Semenanjung / RM 85 Sabah Sarawak. 1 botol Ez Sliwhide mengandungi 20 sachet. 1 hari 1 sachet, tapi kalau nak kesan cepat, boleh cuba 2 sachet 1 hari.

Kalau nak tengok kesan yang cepat, cuba elakkan minuman bercaffein, berkarbonat dan makanan yang manis-manis. Banyakkan minum air masak. Kena ingat! EZ Sliwhide tidak sesuai untuk wanita mengandung. 

Macam mana nak beli? Boleh check info dibawah :


Facebook : Zamina Beauty & Health
Alamat : Zamina Beauty and Health
139B, Shoplot Taman Kempas, 06010 Changlun, Kedah

Boleh check FB diorang, banyak testimoni customer yang memang berpuas hati dengan EZ Sliwhide. Nanti lepas dah habis satu botol, Iday akan update gambar latest Iday okay. Hehehehe :)



1 comment:

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List