Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Video Penang Trip 2016

Hi ❤ 





Awal March hari tu Iday pergi Penang dengan #GengKemarau (jangan tanya kenapa nama geng kemarau). Kitorang plan sebulan awal dari tarikh trip. Sebab trip kali ni, 3 hari 2 malam. Kalau sebelum ni kitorang selalu pergi trip paling lama 1 malam je. 

Kitorang dah pergi banyak trip before ni, mostly trip makan la. Hehehe Kitorang pernah pergi Seremban, Ipoh, Terengganu dan Melaka. Next trip maybe Sabah or Cameron Highland. Hehehe

Untuk trip Penang hari tu, Islam and Iday ada la ambil video suka-suka. Semalam Iday check-check, buat video pon okay jugak kan. Salah seorang dari #GengKemarau, Fadhli pon ada buat video. Tapi pakcik tu buat private pulak video tu dekat Facebook. Later iday share. 

Sekarang check la video Iday dekat bawah. Ni suka-suka je. Hahaha



Video panjang, 8 minit sebab Iday memang campak semua video and gambar. Video ni ikut turutan aktiviti kitorang dekat Penang tu. 

+ Tengok sunrise dekat Chew Jetty
+ Makan breakfast dekat Roti Bakar Transfer Road
+ Check in Container Hotel Penang
+ Lepak and check mural art
+ Laksa Penang tepi Container Hotel Penang
+ Kapitan
+ Cendol
+ Gurney Drive
+ Kek lok si Temple
+ Penang Hill

and banyak lagi. Nanti iday buat post tentang aktiviti kitorang buat kat sana. Mood kelaut sekarang, so enjoy the video okay. Hehehehe


Bye! 

3 comments:

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List