Enter your keyword

Sponsored Video : Kotex Odor-Care Mengelakkan Kebocoran dan Tidak Berbau

Hi ❤ 


Entry khas untuk wanita-wanita di luar sana. Lelaki pon boleh baca, tambah ilmu. Nanti senang bila dah isteri. Hehehe

Ada dua perkara yang paling tak selesa bila datang period :

1. Takut bocor

2. Takut berbau (Bau darah)

Ida memang dari dulu pakai Kotex, and Kotex memang tak pernah kecewakan Ida. Ida tak pernah bocor sepanjang Ida guna Kotex. Rasa confident je nak pergi event, pergi kerja, pakai seluar warna cerah. Memang tiada sesi "Butt-checking" Hahahaha

Selalu kan buat, kalau datang bulan. Mesti tanya member "Ada apa-apa tak" sambil jalan kat depan member and minta dia check. Hehehehe

So, memang tak pernah lagi hadapi masalah bocor bila menggunakan Kotex. 

Macam mana pula dengan bau? Ini sebenarnya yang tak selesa. Ida pernah spray minyak wangi dekat lower badan Ida setiap kali datang period. 

Kita kurang selesa bila berada dalam lif, dalam bilik meeting atau lepak dengan kawan-kawan sebab risau dengan bau akibat period. 


Nasib baik la Kotex mengeluarkan produk baru iaitu Odor Care. 




Kotex Odor Care mengandungi ramuan semulajadi dibuat dari pati tumbuhan yang mengawal bau dan mengelakkan kebocoran. 
Kelebihan Odor-Care by Kotex ni sebenarnya mengelakkan kebocoran, cepat menyerap lagi-lagi bila tiba-tiba tengah bersin or batuk (wanita je faham) dan mengelakkan ada bau-bau yang kurang menyenangkan. 

Kalau Ida, Ida suka pakai Odor-Care with Lavender, sebab Iday memang suka bau Lavender. Hehehe 


Lepas ni, kalau datang period pon boleh lepak dengan kawan. Sebab dah yakin dan selesa kan. Sebab tu tagline Kotex Odor-Care ni, "Hubungan akan jadi lebih rapat" sebab korang selesa lepak dengan kawan-kawan atau orang tersayang.

Check video dibawah, apa kata Elizabeth Tan tentang Kotex Odor-Care and bau period. Comel je Elizabeth Tan ni. Hehehe Korang boleh dapatkan sample percuma dengan klik video dibawah :)




Atau korang boleh check link dibawah :





Lebih confident dengan adanya Kotex Odor-Care, kan? :)


8 comments:

  1. I use kotex too. This range nice and comfy to use. love it

    ReplyDelete
  2. Used to use kotex! Especially the night one, long enough to prevent over blood flow :P

    ReplyDelete
  3. I didn't know Kotex has such nice packaging now. Good one!

    ReplyDelete
  4. Saw this on promotion the other day. Was wondering what's different with this new one. I still have a carton of laurier ultra slimguards lolx... I need to finish those first next year after i deliver hehe

    ReplyDelete
  5. This is really a new product in the market!! Noted, to check this out! As the problem you mentioned, sometimes I've encounter with ><

    ReplyDelete
  6. I love the clean and white packaging la! I like odourless pads! Gonna give this a try next time =D

    ReplyDelete
  7. ooo, good product. I won't be using it anytime soon though, but may recommend this to the wife.

    ReplyDelete
  8. Kotex tengah buat contest ngan rakan-rakan dah nampak dah muka iday kat situ fuh !

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List