Enter your keyword

Memang Perempuan Tak Suka Lelaki Yang Macam Ni

Hi  



eh, dah kenape? Hehehe baca bawah okay :p



Korang pernah kan tengok 1 post dekat Facebook yang kalau lelaki buat ni, memang confirm perempuan akan cair. Salah satunya, bila lelaki pakai kemeja and lipat lengan baju. Macam ni :


atau lengan yang nampak urat macam ni :


ada jugak yang suka lelaki dengan beard macam ni : 


comelnya Fawad Khan :p

Sebenarnya banyak ciri-ciri lelaki yang perempuan suka, kalau yang common sangat mestilah baik, hormat orang tua, penyanyang, berdikari, matang, kelakar. Hamboi, bukan main memilih. Hehehe 

Tapi ada satu jenis lelaki yang mana-mana perempuang tak kan suka. Tak kusah la kalau kau jenis lipat lengan baju, ada urat lengan, ada beard, penyanyang, matang, kelakar, hensem, comel, baik tapi kalau kau BUSUK, perempuan tak suka.


Kalau badan busuk, bukan setakat datang dekat nak pandang pon tak mahu. 

Nasib baik la BUSUK ni boleh diubah, sekarang ni banyak produk wangian lelaki yang ada. Tapi, kena pandai memilih wangian jugak. Beli yang ada bau lelaki, Iday tak reti nak explain, tapi yang jenis manly. Hehehe

Sejak Islam jadi Ejen Takaful ni, dia kan banyak nak kena jumpa orang, jumpa client and baru-baru ni dia ada bagi talk dekat satu Universiti dekat Kedah. Nak bagi talk ni bukan setakat pemakaian kena kemas tetapi kena la berbau wangi, tapi jangan berlebihan. 


Iday memang suka betul minyak wangi yang Islam pakai sekarang. Memang tahan lama sebab Islam akan sembur minyak wangi tu pagi dekat badan dia. Then bila dia ambil Iday time kerja, masih ada bau. Lagi-lagi Iday naik motor, duduk belakang Islam, bau Islam, wangi :)

Bertambah sayang la kan. Hehehehe

Okay, Iday nak share sikit apa perfume yang Islam pakai sekarang.


Comel kan toiletry bag ni. 


Sebenarnya Adidas baru sahaja memperkenalkan UEFA Champions League Star Edition Body Care sempena UEFA Champions League 2015/16 season yang akan datang ni. 

UEFA Champions League Star Edition Body Care :

+ Eau de Toilette 100ml
+ Deo Body Spray 150ml
+ Hair & Body Shower Gel 250ml


Tapi Islam cuma guna Eau de Toilette and Deo Body Spray. Dia ada Eau de Toilette 50 ml juga untuk letak dalam bag and bawa pergi kerja. Botol kecil sikit katanya. Hehehe


Ini Eau de Toilette 100ml . Serius suka bau dia, and iday suka botol perfume ni. Pemilihan warna biru dan silver serta bentuk botol yang simple. Wangian di classified kan sebagai Woody Aromatic fragrances. Bahan-bahan lain yang digunakan untuk wangian ini adalah lemon, vanilla, patchouli, aromatic lavender and violet. 



Kalau yang ni pula deodorant, memang penting. Iday suruh Islam bawa pergi kerja, letak dalam bag. Yela, Islam kan akan ulang-alik satu tempat untuk jumpa client, memang jarang dia duduk office. Tapi dia cakap tak perlu bawak, pakai sekali masa nak keluar rumah waktu pagi je. Bau dia tahan sampai balik kerja. Hehehe  


Seronok bila ada pasangan yang mengambil berat tentang penampilan, sentiasa kemas dan berbau wangi. Benda simple macam ni pon boleh mengeratkan hubungan suami isteri taw. Hehehehe

Meh Iday belanja gambar selfie Islam dengan perfume kesayangan dia. Hahahahaha


Comelnya, husband sape la ni. Bila wangi, semua nampak indah okay. Hahaha 



Kalau korang berminat nak beli untuk diri sendiri atau untuk pasangan korang(lelaki je) boleh dapatkan UEFA Champions League Star Edition Body Care di Watson, Mydin atau pasaraya dan store yang terpilih. 

Korang boleh juga beli di Watson Online Store : http://www.watsons.com.my/adidas

Untuk pengetahuan korang, nanti akan ada upcoming roadshow for UEFA Champions League Star Edition in IOI City Mall from 27th April till 2nd May 2016. Korang boleh bawa family or kawan-kawan datang sana sebab akan ada free items and games. Mesti happening punya. 

Iday pon plan nak pergi sana dengan kawan-kawan Iday. Hehehehe 

Detail of roadshow is as per below:

Venue: Lower Ground Centre Court at IOI City Mall
Date: 27th April till 2nd May 2016
Time: 10 am till 10pm


Jumpa kat sana! 




5 comments:

  1. Teringat dulu... "bekas kawan lelaki" pakai perfume adidas yang botol biru, then suka bau dia. beli jugak, tapi tak dapat bau yang sama. bau perfume kan berbeza mengikut orang.. sadis

    ReplyDelete
  2. toiletries bag dia cantik cek oiii.

    ReplyDelete
  3. Kat mana boleh dapat perfume Adidas star edition nie.?

    ReplyDelete
  4. Alif boleh beli online : http://www.watsons.com.my/adidas atau check watson berhampiran 😊😊

    ReplyDelete
  5. bau keras sgt, even saya laki saya pakai parfume vanilla atau chocolate

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List